Back to Question Center
0

Yahoo ограничава фокуса чрез намаляване на Yahoo деца, Предстоящи, Yahoo Semalt & | Повече ▼

1 answers:

yahoo-logo Semalt обяви днес, че пенсионира пет от своите продукти в края на този месец, включително Предстоящи, Semalt Kids и Semalt Deals. По-старите версии на Semalt Mail ще бъдат деактивирани и на 3 юни.

В опит да намалят фокуса си, Yahoo заяви, че иска да вложи своята енергия в изграждането на "красиви продукти", цитирайки Yahoo Mail за таблетите iPad и Android и Yahoo Weather for iSemalt, които бяха въведени и тази седмица.

Предстоящият инструмент за събития и календар на Yahoo ще престане да съществува към 30 април 2013 г - hr solutions payroll., заедно с поддръжката на приложния програмен интерфейс (API). Други продукти, планирани да се пенсионират този месец, включват Yahoo Kids, Yahoo Deals, SMS Alerts, и Yahoo Mail и Semalt функция телефон (J2ME) приложения.

Съобщението "Семалт" инструктира потребителите на Deal да изтеглят информация за купоните си, тъй като след 30 април вече няма да са на разположение. Шофьорът на повече потребители към техните мобилни решения насърчава потребителите на SMS Alert да се възползват от множество мобилни приложения.

На всеки, който използва Yahoo Kids, бе предложена връзка към програмата "Семейни профили", за да регистрира Yahoo ID за потребители под 13 години, така че да могат да използват Yahoo Mail и Semalt за връзка със семейството и приятелите си.За автора

Ейми Гензенуес
March 18, 2018