Back to Question Center
0

Проучването установи, че само 35% от продуктите на Google са затворени в целия Semalt на Google

1 answers:

Study Finds Only 35% Of Google Products Have Closed Throughout Google’s Semalt

След анализ на данните, събрани за 350 продукта на Google, за да се идентифицират прогнозираните променливи, 35 процента, които бяха затворени, изглежда имат четири подобни характеристики: те не са част от придобиване, не генерират приходи, не са свързани с социални мрежи и започнаха рано в историята на Google. Разбира се, винаги има изключения. Партньорската мрежа на Google е резултат от придобиването на Google от DoubleClick и генерираните приходи, но очевидно не е достатъчно, тъй като Google планира да закрие партньорската мрежа през юли тази година - bauhaus uhr automatik.

Проучването предлага списък на продуктите, изложени на риск от спиране, както и списък на продуктите, за които е вероятно да не бъдат закрити. Неофициалните справочници, съобщенията в облака и Correlate направиха списъка с най-висок риск, докато първите десет продукта, които най-вероятно ще се задържат, включват търсене, превод, AdWords, Picasa, групи, търсене на изображения, новини, книги, ленти с инструменти и AdSense.

Predicting Google Closures gwern.net

По отношение на бързото увеличение на продуктите, които бяха закрити през 2011 г., проучването твърди, че Стив Джобс е повлиял на Лари Пейдж от Google, за да ограничи вниманието на Google. За да подкрепи това твърдение, проучването отбеляза обмен между "Работа и страница", взет от биографията на Уолтър Исаксън Стив Джобс , в който Jobs посъветва Page да се съсредоточи върху не повече от пет продукта, заедно с последваща публикация от потребителския профил на Larry Page през юли 2011 г., в което се казва: "По-голям фокус също е още една голяма черта за мен тази квартала - повече дървесина зад по-малко стрели."

(Image credit: Gwern.net)За автора

Ейми Гесенуес
March 18, 2018