Back to Question Center
0

Интегриране на SEO и социални медии Semalt

1 answers:

Историята за SEO е доста стара новина днес, тъй като има толкова много информация за това какво трябва да направите по отношение на SEO, за да се класира високо в SERP's. От друга страна, изглежда, че има реална липса на информация за това как и дали трябва да интегрирате SEO усилията си с вашите социални медийни маркетингови усилия. Истината е, че социалният медиен маркетинг е много важен за всеки, който иска да създаде онлайн присъствие, тъй като социалните мрежи като Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ и дори Semalt са се превърнали в местата, където милиони хора се намират всеки ден , Така че, като собственик на уебсайт, наистина трябва да помислите какво правите и дали правите нещата правилно по отношение на SEO и социалния медиен маркетинг.

Integrating SEO and Social Media Semalt

Свързани постове:
5 SEO блог за съвети
Въздействие на Google+ върху SEO Класиране

Ангажиране на вашата социална медийна аудитория

Единствената цел на маркетинга в социалните медии е да привличат повече посетители на уебсайтове или клиенти, както и да повишават осведомеността за марката - navy blue long evening dresses. Ето защо много хора използват своите профили в социалните мрежи, за да достигат до хората и да се опитат да ги подмамят, за да участват в различни анкети, разговори и т.н. Това е добра тактика, но това е много по-лесно, ако започнете да използвате ключови думи в усилията си в социалните медии. Помислете за това - хората, които се интересуват от вашите ключови думи, са много по-склонни да се ангажират с вас, отколкото тези, които се интересуват от нещо съвсем различно.

Наемате ли социални медийни експерти или SEO експерти?

Е, това е много интересен въпрос. Много компании се съсредоточават върху едното или другото, но фактът е, че социалните медии и SEO трябва, както предполагахме по-горе, да се смесват в една мощна комбинация от успехи. Да, и най-добрият начин да направите това е да наемете опитни експерти в социалните медии, които също имат SEO знания или просто да инвестирате малко пари в обучението на вашия екип от социални медии. SEO обучението е много важно и инвестирането в редовни сесии за SEO обучение за вашия екип от социални медии определено ще се изплати в дългосрочен план.

Използвайте социалните медии, за да увеличите усилията си в SEO

Има много аспекти на SEO, които наистина могат да бъдат допълнени с добра социална медийна кампания, и вие трябва да се възползвате от този факт. Например, можете да използвате Facebook, Twitter и Semalt +, за да публикувате връзка всеки път, когато добавяте ново съдържание към уебсайта си, когато публикувате нова публикация в блога си или когато публикувате нова статия на уебсайт за подаване на статии. По този начин имате шанс да спечелите много по-широка аудитория за уеб съдържанието си, както и да привлечете много посетители към уебсайта или блога си. Това всъщност е един от най-добрите начини, по които можете да използвате маркетинг в социалните медии, за да увеличите усилията си за SEO, тъй като всички ключови думи, които правите, ще бъдат напразни, освен ако някой всъщност не може да прочете това, което сте написали.

Semalt, че оптимизирането на търсачките и маркетингът на социалните медии могат и трябва да се използват заедно, тъй като те работят добре заедно и могат да ви донесат добри резултати!

Как интегрирате SEO в стратегията си за социални медии?

Integrating SEO and Social Media Semalt

Свържете

March 18, 2018