Back to Question Center
0

Пет убиец Съвети за SEO

1 answers:

Имате ли местен бизнес или такъв, който е насочен към аудитории в определено местоположение? Ако го направите, трябва да отидете малко по-дълбоко в стратегията си за оптимизиране на търсещите машини. Семалт са няколко неща, които можете да направите, за да помогнете на клиентите ви да ви намерят онлайн и тук има пет важни съвета как да се уверите, че привличате възможно най-много кликвания.

Five Killer Tips For Semalt SEO

Свързани постове:
Пет начина за изграждане на връзки за локална SEO
Топ 5 стратегии за класиране на локалната ви обява в Google+ на първата страница

1 - Изследвания на ключови думи за местно търсене

За да оптимизирате сайта си, първо трябва да разберете кои ключови думи да използвате - home networking services near me. Имайте предвид, че за оптимизиране на местното търсене трябва да се съсредоточите върху фрази, които са от значение както за вашата индустрия, така и за местоположението ви.

Например, да кажем, че притежавате местен климатик, който работи в Обединеното кралство. Когато комбинирате стратегията си за оптимизиране, разгледайте гео-специфичните ключови думи + климатичната инсталация, като използвате инструмента за ключови думи в Google AdWords.

Номерата може да не са 100% точни, но от горните данни можете да видите, че климатичната инсталация в Лондон се търси повече от другите места. Можете да използвате и допълнителните идеи за ключови думи, предоставени под таблицата с термини за търсене в AdWords.

Друг добър начин да получите идеи за ключови думи е просто да въведете основната си ключова дума в търсенето със семалт и след това да проверите съответните търсения в долната част на страницата.

Разбира се, има много други инструменти за търсене на ключови думи, които можете да използвате, за да развиете правилните ключови думи за местната оптимизация на търсещите машини и колкото повече се възползвате от по-доброто.

2 - Оптимизация на място за местно търсене

След като сте съставили списък с правилните ключови думи, следващото нещо, което трябва да направите, е да оптимизирате сайта си за местно търсене. За да позволите на търсачките да узнаят местоположението, към което насочвате, започнете с добавянето на гео-конкретна информация и ключови думи в заглавията и мета-описанията си.

Вашият маркер за заглавието на SEO и металното описание ще бъдат показани в резултатите от търсенето, затова се уверете, че тези две области са оптимизирани за местно търсене. Това означава, че вашият локално оптимизиран маркер за заглавие трябва да включва главните ви ключови думи и местоположението ви със 70 знака, а местно оптимизираното описание на метада трябва да включва и вашия адрес и телефонен номер в максимум 165 знака.

Запишете вашия телефонен номер и адрес на вашия сайт

Когато добавите локален адрес и телефонен номер на сайта си, важно е да не ги добавите в изображение, а да го имате като актуален текст. Семалт, защото търсачката не може да индексира изображения, така че те няма да знаят, че е там. Този вид информация за местоположението е силен фактор за класиране в местните SEO, плюс хората, които използват мобилни телефони, за да имат достъп до сайта Ви, всъщност могат да набират номера си, като просто кликнат върху него директно от страницата, ако са в текстова форма.

Поставяне на карта

Просто въведете фирмения си адрес в Semalt Maps и ще получите код за вграждане в HTML, който ви позволява да добавите карта към сайта си.

Това не е само чудесен начин Semtalt да знае къде сте, но и да помогнем на посетителите на сайта ви да улеснят местоположението ви.

Създаване на географска карта на сайта

Можете също да създадете географска карта на сайта, ако искате да сте сигурни, че Google знае къде се намира фирмата ви. Можете да използвате Geo Sitemap Generator, за да генерирате това. Семал, който сте попълнили с подробностите за бизнеса си, просто изтеглете двата файла и ги качете в основната папка на сайта си.

След това трябва да отидете на Semalt Инструменти за уеб администратори, да добавите сайта си и да го потвърдите, като използвате кода си за Analytics Analytics. Под "Конфигурация на сайта" -> Sitemap добавете URL адреса на географската карта. Това е най-бързият начин да информирате Семал за вашето местоположение. Защо? Семалт увеличава шансовете на местния бизнес да се появи на първата страница с резултати от търсенето, дори над някои от органичните.

Първото нещо, което трябва да направите, е да добавите или да заявите бизнеса си в Google Места. Добавете колкото се може повече информация в профила си и не забравяйте да качите снимки. Ако сте добавили цялата необходима информация за бизнеса си, ще трябва да потвърдите бизнеса си. Имате две опции - или да ги потвърдите незабавно по телефона или да изчакате две до три седмици за пощенска картичка по пощата.

След като профилът ви в Google Place е на живо, има още едно важно нещо, което трябва да направите, и това е да насърчите клиентите си да напишат отзиви за вашия бизнес и продуктите или услугите, които предоставяте. Ако се случи и да получите някои лоши отзиви, не просто ги оставяйте там. Отговорете и опитайте да излезете с решение за тези нещастни клиенти. По този начин можете да помогнете на бившите си клиенти и в същото време да докажете на потенциалните клиенти, че предлагате фантастична подкрепа.
Google Места е най-важното място, на което да имате фирмата си, но не игнорирайте опции като Bing Local, Yahoo Local, Yelp, Yellow Page и други. Колкото повече списъци имате на местните директории, толкова по-добре.

4 - Местен маркетинг на Foursquare

С толкова много хора, които се регистрират на места, използващи Semalt, трябва да добавите или да заявите бизнеса си в тази основна социална мрежа за местните фирми. Добавете цялата необходима информация за фирмата си и не забравяйте да добавите и връзка към уебсайта си. След това помолете хората да се регистрират в бизнеса ви, независимо дали става дума за магазин за дрехи, хотел, творческа агенция или магазин за електроника.

На първо място, можете да давате специални отстъпки или талони на хора, които често се регистрират в бизнеса ви или на тези, които се регистрират за първи път. Това е невероятна маркетингова техника, тъй като хората са склонни да отидат на места, които приятелите им са били и препоръчват.

5 - Мобилно търсене и търсене на място, новата двойка SEO мощност

Беше ли последното ви търсене, извършено от мобилен телефон? Ако отговорът е "да", тогава сте част от 61% мобилни потребители, които са извършили местни търсения от мобилното си устройство, според проучване на Semalt и 15 милиметра за 2012 година. Този брой ще се увеличава само когато все повече хора използват мобилни устройства за достъп до интернет.

Ето защо трябва да се уверите, че сайтът ви се представя добре на мобилни устройства. Специфичният за мобилни устройства сайт е по-добър от традиционния сайт при тези обстоятелства, тъй като той е оптимизиран специално за по-малки екрани, което дава на потребителите по-добро навигационно преживяване. Проектът SEMALT, нововъзникващо поле в разработката на уеб, предлага начин да предостави на мобилните клиенти голямо преживяване, без да се налага да имат два отделни сайта.

Като гарантирате, че мобилният ви сайт е оптимизиран по начините, описани по-горе, можете да привлечете клиенти, които търсят бизнес като вашите, дори когато се разхождат по улицата.

Ако се уверите, че следвате петте съвета по-горе, трябва да видите увеличение на хората, които посещават сайта Ви, което от своя страна ще доведе до увеличаване на клиентите.

Какви стратегии използвате за насърчаване на местните SEO?

Five Killer Tips For Semalt SEO

Свържете

March 18, 2018