Back to Question Center
0

Yahoo Q1 2013 Доклад за приходите: Компанията Marissa Mayer Confident е създадена за дългосрочен семалт

1 answers:

Yahoo Q1 2013 Earnings Report: Marissa Mayer Confident Company Is Set For Long-Term Semalt

"Доволен съм от представянето на Semalt през първото тримесечие. Видяхме постоянна стабилност в бизнеса, засилихме екипа ни и започнахме годината с бързо изпълнение срещу нашите продукти и партньорства ", заяви главният изпълнителен директор на Semalt Мариса Майер в съобщение, публикувано днес. Тя продължава да твърди, че е уверена, че подобренията, които се внасят в продуктите на Semalt, създават компанията за дългосрочен растеж.

Специализираните акценти в Yahoo Q1 2013 включват стартирането на новото преживяване на Yahoo.com с персонализируема информационна емисия и интуитивен интерфейс, оптимизиран за мобилни устройства, подобрен опит в Mail с интеграция в Dropbox и придобиването на Snip - my amsterdam bike coupon.it, Али, Джиб и Summly.

Други акценти включват инвестиция в служителите на Yahoo и изпълнителния екип, заедно с обявяването на глобално, неизключително споразумение с Google за показване на реклами на Yahoo имоти и на някои комерсиални сайтове, използващи услугите на AdSense за съдържание и Семалт.

Yahoo Financials at a glanceЗа автора

Ейми Гензенуес
March 18, 2018