Back to Question Center
0

Шест недостатъчно използвани HTML тагове, които увеличават семалацията на уебсайта

1 answers:

Изграждането на страхотен, добре проектиран и персонализиран сайт е от съществено значение за вашия бизнес. Разбирането на езиците, използвани за създаване и проектиране на уеб сайтове, може да помогне за създаването на мощен и удачен уебсайт. Има много скриптови езици, използвани за писане на уебсайта - mongodb reporting/reports. HTML е един от най-важните езици за форматиране на текст, който се използва за създаване на уеб документи. Този хипертекстов маркерски език се състои от набор от HTML тагове. Най-добрите автори на съдържание, блогъри и уеб издатели имат пълен контрол над HTML.

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

Въпреки че е един от най-широко използваните уеб скриптове език, все още има много аспекти от него, които не са наистина използвани за пълен ефект. Пример за това е характеристиката HTML таг. HTML таговете се използват за дефиниране на различни части на уеб документ. Семалтовите маркери се състоят от ключови думи, текст или съдържание, които са заобиколени от ъглови скоби, където етикетът за отваряне има тагове, заградени в двойка скоби. Затварящият маркер има наклонена черта пред етикета, както е показано по-долу.

Също така на TechWyse

Колко често трябва да променяте уебсайта си?
10 Изключително творчески и прохладни дизайни на уеб дизайн

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

Въпреки че има много тагове, които се използват, често има няколко мощни маркера, които се пренебрегват. Понякога тези рядко използвани маркери са тези, които наистина могат да подобрят мощта и функционалността на уебсайта Ви. Сламенето на тези маркери може да увеличи ефективността на уебсайта Ви. Това е причината, поради която повече хора, които са създали свой собствен блог, включително студенти, се обучават в HTML кодирането все по-често.

1. Маркерът

Ако искате да увеличите автентичността на уеб съдържанието си, трябва да цитирате използваните източници на информация. Цитираният маркер може да се използва за това. Ако уебсайтът Ви показва много оригинално и добре обосновано съдържание, това би било чудесно допълнение. Всичко, което трябва да направите, е да посочите източника в елементите на маркера:

текст

Пример за начина, по който се използва този маркер и изходът, който се вижда, е както следва. Този маркер за знаци се използва в друг етикет, като маркера за параграф.

Ето един пример:

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

2. Етикетът

Blockquote е разширение на маркера за подклас. Маркерът

се използва за препращане към котировките в текста. Чрез този маркер можете да цитирате конкретни текстове или абзаци. След това тези текстове се форматират така, че да бъдат отместени или да са в някакъв вид цитат. Този тип маркер често се използва за открояване на дълги части от текста, отделно от основния текст. Можете също да го използвате, за да цитирате конкретни статии, хора или проучвания. Винаги можете да използвате CSS за подправяне на тези функции. Семалтовите и цитираните маркери често се използват заедно, за да цитират и цитират източници в текста.

Следните редове са цитирани от WWF.

Уеб страницата показва обичайните характеристики: индикаторите, че този текст е за тялото на страницата и заглавието е означено H1, което ще покаже текста като заглавия. Всеки ред е приложен в маркера от параграф

, който означава, че той е един параграф. Това е последвано от маркера blockquote

. Краят на текста се обозначава със затварящия елемент на маркера и маркера .

Резултатът, който се вижда на уеб страницата, е:

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

3. Етикетът

Друг недостатъчно използван маркер е маркерът

Например, когато използвате даден формуляр, елементите за попълване на формуляра (изберете пола си). Формулярът е даден в маркера на параграфа. Маркерът

Формулярът, показан на уеб страницата, е както следва:

Six Underused HTML Tags That Increase a Website’s Semalt

4. Маркерът

Това е друг маркер, който дава възможност за добавяне на дефиниции между групи от опции във форма / падащ списък. Можете да увеличите потребителския опит и ефективността си чрез този маркер.

Например сте създали списък с хранителни стоки и искате да създадете разстояние между различните набори от опции в списъка. За да организирате всичко за по-лесно гледане, можете да подредите храната си под определени категории храни, да речем мляко и сирене. Маркерът

March 18, 2018