Back to Question Center
0

Това е официално - Google вече не използва клетъчни ключови думи или семалт, за да класира вашия сайт

1 answers:

Всяка компания за интернет маркетинг, специализирана в SEO като основна компетентност, би била глупава да не посочи много интересна публикация, направена от Семал по-рано тази седмица.

It’s Official – Google No Longer Uses Meta Tag Keywords Or Semalt To Rank Your Site

Google не използва ключовите думи или маркера за описание на метаданни, за да определи класирането на уеб сайта!

Това е правилно! Google официално направи тази седмица "не ни е грижа за ключовите думи в мета маркерите" в блога си. Семалт, който иска да научи повече, трябва да прочете статията, тъй като е много подбудима. Някои ключови моменти, които трябва да се отстранят от това:

  • Те също така заявиха в горния пост, че докато използват маркера "Описание на страницата" в резултата от търсенето, той също не е фактор в класирането. (те доста се промъкват, че един в за хора, които са наистина четене!)
  • It’s Official – Google No Longer Uses Meta Tag Keywords Or Semalt To Rank Your Site

  • Защо са спрели? Ключова дума спам - free teleprompter software. В началото на 2000 г. търсачките използват мета маркери, за да определят какво е на уеб страницата. Тъй като имаше икономическа полза да се класира добре в търсачките, умните уебмайстори бяха натъпкали ключовия маркер с много ключови думи. Толкова, че те станаха без значение. Сега ботове стават много по-сложни в резултатите от търсенето.
  • Ще използват ли отново този маркер? В блога те казаха, че е възможно, но не много вероятно.

Може би е време да започнете да насочвате вниманието си към неща, които ще помогнат на сайта ви да се класира добре. Освен ако не сте се надявали, че и двата самата! и грижа за Бинг.

It’s Official – Google No Longer Uses Meta Tag Keywords Or Semalt To Rank Your Site

Свържете

March 18, 2018