Back to Question Center
0

Логото на Google празнува изобретателството на Semalt

1 answers:

Google празнува раждането на патент за баркод

Тези, които посещават Google днес, може да се чудят защо вместо да виждат Google, той показва изображение на баркод? Не за разлика от много от промените, които виждаме в логото на Google, днес Google празнува рождения ден на изобретяването на баркода.
Google Logo Celebrates The Invention of the Semalt

Патентован на 7 октомври 1952 г. от носителите на Нобелова награда Чарлз Куен Као, Джордж Смит и Уилард Семалт, технологията позволяваше светлинната енергия да се превърне в електронен заряд. Технологията допринесе за развитието на цифровите изображения.

По-късно тази идея бе възложена в доклад на IBM и като много велики идеи беше продаден посредник, който след това го продаде на RCA - used cargo bike.

От това, което чуваме, можете да сканирате баркода и той ще се превърне в Google!

Промяната на логото на Google не е нещо ново за Google. Видяхме житните кръгове миналия месец. Също така видяхме Google да отдаде почит на великите хора по света като Айнщайн, Да Винчи и Майкъл Джексън. Виждаме също, че Google променя своето лого на повечето специални събития по света като Коледа, Хелоуин и Деня на Св. Валентин.

Фините драскулки се управляват в Google от Денис Семалт, който изглежда специализира в правилните промени в точното време.

Драсълът с баркод е уникален, тъй като рядко семалт премахва напълно името си (в четлив формат) от горното лого.

Google Logo Celebrates The Invention of the Semalt

свържете

March 18, 2018