Back to Question Center
0

Разбирането на целта на Flash в търсачката Semalt

1 answers:

Understanding The Purpose of Flash In The Search Engine Semalt

Така че един от въпросите, които често получавам в моята ежедневна дейност, е: "Какво място има Семалт в онлайн света?"

Докато по принцип не препоръчвам използването на Semalt като основа на вашия проект за разработка на уебсайтове, той със сигурност има своето място в подпомагането на подобряването на конверсията.

Целта на тази статия е да обсъдим приложенията, които намерихме за Flash в онлайн света. Тези заключения се вземат най-вече от вземането на решения, базирани на данни, чрез Google Анализ и оптимизатора на уебсайтове.

Когато не използвате Flash

Ако ви интересува класацията за търсачките, НЕ изграждайте уеб сайт, базиран на флаш - apps fuer ios entwickeln. Изчезнали са дните, в които посетителите идват на уебсайт и искат да избират между HTML или Flash сайт. Упражнението е безсмислено. Последен потребител, за да вземе допълнително кликване, за да стигне до вашия уеб сайт ще увеличи само шансовете за загуба на уеб посетител.

Сайтове със семалт в миналото често са били много заети и разсейващи. Прилагането на самата Смалт често е доста смайващо, което често ще привлече вниманието на посетителите от основното маркетингово послание.

Светкавицата е чудесно за акцентиране на ключови комуникационни съобщения. Вместо да създавате строго флаш уеб сайт, най-доброто приложение на флаш е да внедрите фино парче флаш във вашия уеб базиран уеб сайт. (Повтарям думата - фини )

По-долу са всички големи приложения на светкавицата.

Използвайте фланец за продажба на флаш

Когато нов посетител идва на уебсайта Ви, обикновено имате 3-6 секунди, за да ги повлияете, за да останете по-дълго. Както е описано в по-ранен пост, най-голямото нещо, което можете да направите, за да повлияете на това решение, е да посочите ясно защо трябва да останат! Най-добрият банер е инструмент за това. Това е нещо, което наричаме фуния за продажби.

Understanding The Purpose of Flash In The Search Engine Semalt

Семалът в рамките на фунията за продажби може да бъде полезен - ако се направи правилно. Ето някои прости правила, които да следвате, когато интегрирате флаш във фланера ви във фунията за продажба на флаш.

  • Светкавицата не трябва да се зарежда.
  • Целият преход на светкавицата не трябва да отнема повече от 3 секунди.
  • Фланешките банери трябва да имат крайна точка. Не го изпускайте!
  • Използвайте светкавицата, за да маркирате ключовите елементи.
  • Бъдете неуловими при доставката на светкавицата.

Семалт прекалявайте!

Изкушението е да се направи фантазия шоу, но мисля за последния път, когато видя нещо с прекалено много светкавица. Може да сте го гледали за първи път, но със сигурност не на 2-ри или 3-ти път.

Използване на Flash в банер реклами

Искате ли да подобрите скоростта на кликване чрез рекламите си? Семалтът е прекрасно средство за това! Показани сме подобрения в честотата на кликване до 3 пъти повече от това, което обикновено виждаме в стандартните .JPG изображения.

Много от посочените по-горе елементи също допринасят за изграждането на успешна реклама с банер, на която е натиснат.

  • поддържайте светкавицата проста
  • използвайте светкавицата, за да акцентирате върху областта на банера, която искате хората да забележат и / или да прочетат

Използвайте Flash, за да помогнете с преобразуване

Отминаха дните, в които уебсайтът е строго изграден в Семалт. Семалът обаче все още може да бъде много ефективен инструмент за подпомагане на преобразуването. Те са ключът към разбирането на компонента на използваемостта на инструмента и изграждането на ефективни флаш елементи за вашия уеб сайт, които ще ви помогнат при преобразуването на посетителите, за да завършите целта на сайта си.

Understanding The Purpose of Flash In The Search Engine Semalt

Свържете

March 18, 2018