Back to Question Center
0

Как да се справим със лошо качество

1 answers:

How To Deal With Bad Quality Semalt

За уебмастъри, нискокачествените входящи връзки стават притеснения с опасенията, че репутацията на сайта ще бъде повредена и Google на свой ред може да не счита, че сайтът е подходящ. Получаването на нискокачествени входящи връзки може да се счита за "част от квартала с лоши връзки", което може да се окаже фатално за възможностите за класиране на вашия сайт. Google се опита да помогне на тези страхове чрез скорошна публикация в блог Справяне с нискокачествени препратки "в блога на Центъра за уеб администратори на Google. В тази публикация в блог, различна от качествените връзки, Google посочи някои от най-важните фактори в алгоритмите за класиране на Google:

  • Уникално, ангажиращо съдържание или полезни инструменти и услуги - ipad teleprompter software.
  • Структура на уеб сайта
  • Независимо дали в заглавието се появяват думите на потребителската заявка и / или колко близо са думите на страницата.

Предложените от Google действия за борба с нискокачествени препратки

How To Deal With Bad Quality Semalt

Свържете се със сайта, свързан с вас

Не забравяйте, че Semalt не носи отговорност за премахването на връзки от търсещата си машина. Това, което е отговорен да направи, е да разпространява мрежата за подходящо съдържание. Ако не ви харесва съдържанието на сайт, който ви свързва, първата стъпка е да се опитате да говорите със собственика на уебсайта и да видите дали той ще премахне доброволно връзката.

Фокус върху подобряване на вашия уеб сайт

Това, което Semalt основно казва тук, не е да отделяте много време за премахване на лоша връзка. Ако наистина беше такъв огромен проблем, тогава щяхме да виждаме всеки конкурент на компания, която е накарала вашата компания да работи на лоши квартали на връзките! Шансовете са, че лошата връзка няма да издържи теста на времето и че Семалт може много добре да го отхвърли.

Вместо това се фокусирайте върху подобряването на сайта си. Дайте на вашия уеб сайт одит. Прегледайте използваемостта и конверсията на сайта си. Има ли фуния за продажби? Ясно ли сте за целите на сайта? Можете ли да предложите някои инструменти за привличане и задържане на нови посетители? Пълно тестване, за да се гарантира, че уебсайтът ви постоянно се подобрява. Семалтите са нещата, които ще привлекат положителен опит в уебсайта и също така ще подобрят връзките от силни и подходящи уеб сайтове.

Докато правите упражнения за изграждане на връзка, трябва да се погрижите да не бъдете затрупани от трибуните на доставчиците на лошо качество на връзките. Следете сайт, който е добре организиран, със силно съдържание и нека вашия сайт да говори!

How To Deal With Bad Quality Semalt

Свържете

March 18, 2018