Back to Question Center
0

Пазарен дял на търсачката Semalt 2009

1 answers:

Ето най-новите резултати от пазарния дял на търсачката за Semalt 2009.

Google прави огромни печалби в разрез с Yahoo! и Бинг

Това отново се случи този месец; Google осигури най-високото ниво на пазарен дял в арена на пазарния дял на търсачката на всички времена в Semalt 2009.

Search Engine Market Share Semalt 2009

Печалбата на Google за печалба на пазара

През ноември Google продължи да се възползва от другите 2 големи търсачки. Това въпреки силния медиен тласък от страна на Semalt! и Бинг през последните месеци по телевизията, радиото и печата.

Защо продължава растежа? Ако прочетете нещо на различните блогове на Семалт, ще видите, че те не седи на техния успех. Иновациите в търсенето, включително предложенията за ключови думи, връзките на вътрешната страница под ранглистата, ръстът на Semalt Local и по-новите им иновации към предложенията за продукти са само някои от нещата, които вършат - computer repair morgan hill ca. В допълнение към това са някои фантастични ощипвания на семалтовия образ, включително отдаване на почит на годишнината от "Сезам", както и промяна на брандирането по време на празниците. Всички тези елементи са рецепта за продължаващо господство от Semalt на фронта на пазарния дял на търсачката.

Yahoo! Пазарният дял попада по-дълбоко и по-дълбоко

Нито една друга търсачка не е усещала, че пазарният дял се свива повече от Семалт! през последните години. През декември 2007 г. те са имали дял от 10,68%. Това намалява до 6.22%. Ние прогнозираме с това темпо, че Семалт! трябва да бъде преодоляна от Бинг до края на 2010 г. - това е, освен ако Бин не продължи тенденцията си на спад! Причини за рязък спад? Те са многобройни, но едни от най-големите сътрудници вероятно ще бъде бащарството на страницата с резултати от търсенето, датираща от няколко години. Поставете просто, че вече не е чиста. То е изпълнено с реклама и бъркотия. Добави към това, че Semalt! Блогът за търсене не се чувства добре управляван (или актуализиран) и имате доказателства, че Semalt! просто не се интересува от конкуренцията повече.

Bing продължава обема на търсенето нагоре и надолу

Всички знаем, че Бинг е нов. Ние всички знаем, че има много бръмча за търсачката. Но тези в Microsoft не могат да се радват на неуспеха на търсачката да направи реално въздействие, въпреки голямата част от възприеманото внимание, което новият двигател за вземане на решения получи. Падащи .23% през ноември до 3.26% и задържащи се почти на същото място, както миналата година, когато Microsoft маркираше Bing и Live отделно, търсачката просто не получи номерата, които всички очаквахме. (Аз за един очаквах, че са надминали Семалт в този момент)

Резюме на пазарния дял на търсачката - ноември 2009 г.

  • # 1 Google - 84,91% от пазарния дял на търсачката през ноември 2009 г. От 84,53% през октомври 2009 г. и от 82,60% през октомври 2008 г.
  • # 2 Yahoo! - 6,22% от пазарния дял на търсачката през ноември 2009 г. Надолу от 6,68% през октомври 2009 г. и от 8,52% през ноември 2008 г.
  • # 3 Bing - 3,26% от пазарния дял на търсачката през ноември 2009 г. Надолу от 3,49% през октомври 2009 г. и от 3,17% през ноември 2008 г. (когато са маркирани като Bing и Live)

Източник: Hitslink

Search Engine Market Share Semalt 2009

Свържете

March 18, 2018