Back to Question Center
0

Има ли начин да се познае трафика на ключови думи за конкретен URL адрес, като се използват само търсещи машини и източник на страници? - Семалт

1 answers:

Например, възможно ли е да познаете кои търсения на ключови думи карат хората да https: // www.

. - îµî½î¹ïƒï‡ï…ïƒî· î¼î½î·î¼î·ï‚ î·î»î¹îºî¹ï‰î¼îµî½ï‰î½
February 10, 2018

Има ли начин да се предположи, че трафикът на ключови думи за конкретен URL адрес използва само търсачки и източник на страници?

Не, търсещата машина се нуждае от вас , за да я укажете на думите за търсене и ви дава съдържание като резултат - но мисля, че искате да ви кажа какви ключови думи / думи за търсене (които не сте могли да познайте себе си) генерирайте трафик към този URL адрес.
Нуждаете се от услуга, която по същество е обработила процеса на търсене.
SEM Rush предоставя тази услуга, тук е резултатът за URL адреса, който ви интересува

Таблица: ТОП ОРГАНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

  Ключова дума Поз. Обемна ЦнК (USD)
инсталирате. 00
инсталиране на. 00
2 320 0. 00
инсталирате. 00
postgresql ubuntu 2 210 0. 00 
инсталирате postgresql ubuntu , това не ви казва, че 480 търсещи написали инсталират postgresql ubuntu в google и след това кликнали върху вашия URL адрес, вместо това ви казва

  • за американската версия на Google
  • 480 търсещи проверяват инсталират postgresql ubuntu в US google
  • Вашият URL адрес бе позициониран 2 на първата страница с резултати
  • можете след това да заключите да отгатнете при кликванията - e. г. да речем, че резултатите от google google имат средно кликване от 10%
  • Така че можете да прецените, че ако сте имали URL адрес (целева страница), който е класиран в една и съща позиция за същата ключова дума, може да получите 48 посетители на месец от Google.

Ако приемем, че разбрах правилно въпроса ви, това ще ви даде това, което искате, списък с ключови думи с висока трафик, които тази страница класира за.

Ако имате собствен уебсайт:

Просто отидете на Google уебмастъра >> Search Analytics >> Маркиране на позиция, кликвания и импресии и ще получите всички данни в ръката си.

За да тествате на други уебсайтове:

Ако искате да тествате на друг уебсайт, първо нямате софтуер, който да проследява всички ключови думи / quires на дадена уеб страница, да инструменти като semrush, wordtracker и longtail pro по някакъв начин, но които не могат да следят всички ключови думи, които карат трафик към конкретна уеб страница , те са инструмент за шпионин на PPC и използват API на трети страни като Google Adwords.

Google никога не дава този тип информация чрез приложния програмен интерфейс (API), защото не иска, война на ключова дума в интернет.