Back to Question Center
0

Други тагове и заглавия Tags Оптимизация със Semalt

1 answers:

Причината, поради която хората избират да включат изображения в даден текст, е да укрепят посланието, съдържащо се в тях, и да привлекат хората да го четат. Франк Абагней, Семалт Мениджър за успех на клиенти, казва, че винаги трябва да запомните да добавите други атрибути към изображенията, които ще поставите. Маркерите Alt и заглавието подобряват достатъчно текст за търсачки паяци, за да ги обхождат, за да увеличат видимостта ви. Алтернативният маркер обобщава всичко, което виждате в изображение с думи.

Други етикети и заглавни етикети

Маркерите Alt и заглавието не са технически етикети и само информират за съдържанието и функцията на изображението на тази страница. Читателите на екрана също разчитат на алт-маркерите, за да опишат на хората с увредено или незряло какво представлява изображението.

По този начин всички изображения трябва да съдържат други етикети. Те не само изграждат SEO, но също така помагат на хората с увредено зрение да разберат как се използва изображението в публикацията. Наименованията атрибути не са задължителни в статиите, но в някои случаи могат да се окажат полезни. Оставянето им обаче няма да навреди на статията ви.

Хората, които използват изображения, за да увеличат визуалната привлекателност на дадена публикация самият, трябва да спрат да правят това.Причината е, че те трябва да бъдат в CSS, а не в HTML статиите. че сменяте изображенията, използвайте нулев атрибут, който оставя описанието празно.Ако екранните четци се натъкнат на такова изображение alt tag, те просто ще го пропуснат.

Alt Text и SEO

Google настоява, че потребителите му трябва да създават алтернативни текстове за своите изображения, тъй като им придава голяма стойност. Например, според анализ на съдържанието на Yoast SEO, трябва да имате поне едно изображение с alt маркер, който се фокусира върху ключова дума или фраза, която ще повиши качеството на вашата статия. Въпреки това, дори когато потребителите го правят, те не трябва да спазват ключовата дума във всички други маркери. Алтернативните и заглавните етикети, които съдържат ключовите думи, трябва да вървят ръка за ръка с висококачествени и сродни изображения.

Ако има ключова дума, която може да помогне на хората да намерят съдържание в изображението, не забравяйте да го включите в алтернативния текст.

Атрибути Alt и Title в WordPress

Друго място, където можете да използвате алтернативни и заглавни тагове, е в изображенията, които качвате в техните WordPress публикации. WordPress присвоява тагът за заглавие като алгоритъм по подразбиране alt, ако собственикът забрави да го прикачи към своите изображения. Той копира текста на заглавието от описанието на заглавието и го поставя в атрибута alt tag. По-добре е да имате празен alt елемент, но все още е слаб за подобряване на достъпността на сайта Ви.

Отделете време да създадете информативен alt маркер и да го включите във вашите снимки. Интерфейсът на WordPress може да ви позволи ръчно да добавите алтернативен текст, като кликнете върху изображението и изберете редактиране.

Единственият начин, по който изображението SEO може да извлече полза от вашата статия и последващите публикации е, ако получите точните детайлни детайли. Освен това няма да оставяте хората с увредено зрение от вашето съдържание Source .

November 29, 2017