Back to Question Center
0

Филтриране на вашия IP адрес - Semalt

1 answers:

За всеки онлайн предприемач, създаването на ефективни уеб сайтове за електронна търговия може да се превърне в реален пробив, който ще направи бизнеса проспериращ. За повечето уеб администратори, получаването на непрекъсната доставка на посетители на вашия уеб сайт е най-добрата част от успеха в електронната търговия. Различните сайтове използват различни методи за получаване на спам от техните уеб сайтове. В много случаи администраторите на уебсайтове филтрират потребителските профили на Google, които изглежда имат определено ниво на спам за препращане. Много търговски сайтове управляват своя трафик и клиенти, като използват IP адрес - electronic attendance app. Това явление означава, че е възможно лесно да се наблюдава потребител или компютър с помощта на бисквитки .

Джак Милър, старши мениджър за успеха на клиентите на Semalt , смята, че можете да подобрите точността на данните си в Google Анализ, като изключите трафика, който идва от персонала на вашата компания. Повечето от тези посещения са експериментални и не водят до покупка, което прави целия набор от данни неточен. Някои от посещенията за спам на сезиране също възникват по подобен начин, засягащи някои специфични IP адреси. Може да е важно да използвате някои от разширените филтри на Google Анализ. Някои от обичайните начини за това могат да включват автоматизиране на персонализиран филтър в администраторския панел на Google Анализ.

Спам за препращане са съобщения, които идват от общ домейн. Тези спам имейли обикновено съдържат някои инструкции, които обикновено правят нищо неподозиращите жертви да губят ценна информация. Затова има създадени специални филтри от Google Анализ, които да се справят с този проблем. Тези филтри блокират трафика от бот, идващи от домейни за спам. Тази мярка може да осигури на уебсайта ви някои от най-честите спам атаки. Например, хакерите могат да откраднат информация за кредитни карти, както и други ценни данни от нищо неподозиращи лица по различни начини. Някои от най-разпространените начини, използвани от кибер престъпниците, включват атаки срещу фишинг и кръстосани събития .

Филтриране на вашия IP адрес

Създайте профил в Google Анализ или вход в профила си, за да управлявате IP адреса от този панел. Преди всичко, трябва да се придържате към статичната IP платформа на вашата компания. Това означава, че трябва да използвате конвенционален маршрутизатор за вашия бизнес, който може да бъде конфигуриран като статичен IP. Използването на многобройни източници на интернет може да накара устройствата да приемат динамичен IP адрес, който е трудно да се проследи. Например, устройствата, които имат достъп до интернет от мобилен широколентов достъп, могат да имат динамичен IP адрес. Сред тези устройства са мобилните телефони и таблетите, които използват услуга на плана за данни на оператора .

В администраторския панел можете да изберете персонализиран филтър. В тези случаи можете да въведете статичния IP адрес на мрежата, който искате да изключите от Google Анализ. В резултат ще намерите различни домейни и IP адреси, които искате да изключите от трафика си. Тези настройки са налице тук. Също така е възможно да запазите спам на препратките и техния трафик, като използвате този персонализиран филтър.

November 29, 2017