Back to Question Center
0

Изключвания за препратки в Google Анализ - Всичко и повече от Семалт Експерт

1 answers:

Не би било погрешно да казваме, че Google Анализ е един от най-силните и най-изчерпателни инструменти за проследяване на всички видове източници на трафик. То гарантира, че посетителите, които идват на сайта Ви, са истински хора, а не ботове и ботнети, които могат да навредят на уебсайта Ви в рамките на няколко дни. Можете да генерирате трафик чрез социални медийни уебсайтове, реклами, имейл маркетинг или директен трафик от търсачката. За това ще трябва да пишете интересни и информативно съдържание и да вмъкнете връзката си със социалните медийни сайтове, за да привлечете голям брой хора.

Докато основите на Google Анализ са лесни за разбиране, трябва да обърнете внимание как да конфигурирате сайтовете въз основа на естеството на вашия бизнес. Google предостави на своите потребители много съвети, трикове и информация и това е добре да се учим от онлайн уроците - giochi mare gonfiabili. Всъщност всички ние можем да конфигурираме и преконфигурираме каналите и техните системи.

Джейсън Адлер, мениджърът по успеха на клиента на Семалт , говори тук за това как работи изключването на референции, какви видове домейни трябва да бъдат изключени и как да конфигурират списъци за изключване на препратки.

Как се изключва препращането от Google Анализ

Изключването на сезиране от Google Анализ работи точно както го е описал Google. Това ще изключи трафика, записан от няколко домейна в отчета за препращане..Това означава, че не можете да генерирате трафик от тези източници. Процесът работи, когато коригирате настройките си в опцията за препращане и блокирате домейните, откъдето не искате да получавате изгледи. Изключването на тези връзки от препратката ви ще гарантира, че сайтът Ви получава качествен трафик и техните източници са легитимни. Също така е важно да определите колко сесии се нуждае вашия уеб сайт. Това означава, че ако изключите трафика от някои домейни, посетителите от тези връзки няма да могат да отварят сайтовете ви. Ако например URL адресът на сайта Ви е abc.com, можете да активирате списъка за изключване на препратки в Google Анализ. Посетителите от социалните медии, особено Facebook и Twitter, ще кацнат на уебсайта Ви, но посещенията им няма да се отчитат за приходите Ви от AdSense.

Кои области трябва да бъдат изключени

Трябва да изключите всички онези домейни, които не са оригинални или изглеждат лоши. Има два случая, когато искате някои домейни да бъдат изключени. Преди всичко, трябва да проверите и блокирате всички непознати, тридесет партийни домейни и техните филиални връзки. Ако хората от тези връзки на трета страна ще посетят уебсайта Ви, те няма да могат да създадат проблем за вас. Това важи за всички уебсайтове и имена на домейни на трети страни. Трябва да сте сигурни, че са легитимни и автентични, в противен случай няма нужда да поемате риск. Трябва също да блокирате домейните с няколко връзки. В случай, че уебсайтът ви има връзки към голям брой сайтове под формата на публикации за гости, трябва да се придвижвате между тях и да проверявате кои сайтове са полезни. Всички тези домейни, които изглеждат неестествени, трябва да бъдат блокирани, за да бъдат безопасни в интернет.

Конфигуриране на изключването на препратки в Google Анализ

Трябва да конфигурирате изключването на препратки от Google Анализ, като добавите нови имена на домейни към списъка си за изключване на препратки. За целта трябва да направите списък с всички тези домейни и да деактивирате връзките им в раздела за администриране на Google Анализ.

November 28, 2017