Back to Question Center
0

Използване на Google Анализ С Squarespace - Семалтова практика

1 answers:

Мониторингът на трафика е съществена част от работата на всеки уеб администратор. В повечето случаи хората могат да получат трафик на уебсайтове , идващи от различни източници, чиято достоверност не е сигурна. В тези случаи атаките за измама при препращане могат да направят цялата сесия за сърфиране на сайта ви несигурни - proveedores de dominios y hosting. Въпреки това, след тази или по-скоро анти-спам мерки за безопасност могат да предпазят вашата аудитория от спам за препращане.

Райън Джонсън Семалт Старши мениджър продажби заявява, че използването на Google Анализ с Squarespace е възможно. Можете да извършвате основни мониторинг като проследяване на реализациите, както и наблюдение на статични IP адреси. Също така е важно да добавите идентификационния си номер в Google Анализ.

Свързване на Squarespace с Google Анализ

За да използвате тази функция, е необходимо да свържете SquareCash с Google Анализ. Отворете профил в Google Анализ. Оттук можете да навигирате до администраторския панел, където можете да го свържете с уебсайта си. Тук можете да получите идентификационния номер за проследяване, както и проследяващия номер на Google Анализ. Кликнете върху Запазване..

В Google Анализ е възможно да използвате някои от филтрите, които изключват някои трафик от преброяването на посетителите ви. Влезте в профила си в Google Анализ и кликнете върху раздела Администриране. В раздела "Администриране" има меню, съдържащо филтри, които можете да приложите. В други случаи е важно да се обмисли и използването на списъка със секции за персонализирани филтри. Този персонализиран филтър може да ви позволи да включите или изключите някои IP адреси на вашето желание. От този панел можете да премахнете трафика от спам за препращане, както и други неразпознати източници.

Проследяване на реализациите

Този филтър може да се използва в Google Анализ, за ​​да се предотвратят някои от атаките срещу спам, които могат да срещнат някои от съвременните интернет потребители. Проследяването на реализациите може да Ви помогне да стартирате успешна кампания за SEO оптимизация. Също така можете да се отървете от спам, който идва от общи домейни като Darodar.com. Винаги помнете, че защитен уебсайт изисква някои строги мерки срещу спам, които могат да осигурят безопасност. Сигурността на вашите клиенти, както и тази на вашия уеб сайт, зависи от ефективността на тези мерки.

Заключение

Проследяването и филтрирането са някои от основните задачи, които можете да приложите в Google Анализ. Тя може да позволи филтриране на IP адресите, което може да направи географското насочване по-точно от преди, както и да подобри нейната точност. С една дума, методите, които използвате, за да ограничите спама, имат пряко въздействие върху начина, по който уебсайтът ви отговаря на някои от инструментите, използвани от уеб администраторите. В този случай е от съществено значение да се филтрира качеството на трафика, което идва от начина, по който работим. Squarespace предлага неограничен потенциал за извършване на тези промени в качеството на аналитичните данни. Възможно е също да се филтрира част от трафика, който не включва скрити клиенти, като персонала на фирмата Ви, както и експериментални посещения .

November 28, 2017