Back to Question Center
0

Как да проследявате действителните потребители, които посещават Вашия уебсайт - Семант Експерт

1 answers:

Строгото наблюдение на трафика на уебсайтове е значителен ангажимент за гарантиране на сигурността на компютърната система и осигуряване на актуална статистика. Посетителите на уеб приложение могат да достигнат до подозрителни висоти и ниски стойности, които не са предвидими. Това може да се дължи на спам и призрак към уебсайта, свързани с заразяването на компютърната система с злонамерен софтуер, вируси и троянец - wireless network installation companies.

Част от зловреден софтуер и вируси, спам трафик на уебсайтове регистрира фалшиви статистически данни за Google Анализ, като дава несправедливи надежди на собственика на сайта. В опит да установим правилната информация за Google Анализ съществуват няколко начина за изключване на трафика от Услугата за уеб наблюдение - Site24x7

В тази статия Ник Чайковски, Семалт Мениджър за успешен клиентски успех, предлага лесни начини за филтриране на подозрителния трафик стъпка по стъпка:

Първо изключете трафика с помощта на уникална версия на браузър Site24x7, създадена в Google Анализ.Този метод се използва за филтриране на трафика от уеб приложение Site24x7 (Real Browser), като конфигурирате филтърна конзола в Google Анализ. Филтърът е скрит от показването в Google Анализ и следователно осигурява отличен начин за изключване на трафика от уеб страници за проследяване на услуги, които могат да заразят злонамерен софтуер, вируси и фалшиви статистически данни за трафика към системата..

За разлика от други уеб браузъри, Firefox има уникална версия на монитора за уеб приложения (Real Browser) с уникална малка версия (dot) 247, която има възможност да възпроизвежда записани транзакции. Докато проследяваме посещенията в уебсайтове с помощта на Google Анализ, конзолата може да бъде коригирана така, че да изключва дейностите на второстепенната версия 247, за да се гарантира, че в Google Анализ се отразяват само правилните данни, докато се блокира троянски и злонамерен софтуер.

Стъпки за конфигуриране на конзолата на Google Анализ за изключване на Site24x7

  • Влезте в профила в Google Анализ и отворете опцията Администриране. Под Администратор изберете Филтри и след това добавете Филтри.
  • В менюто изберете "Robot Traffic Site24x7" като името на филтъра
  • .
  • Изберете "Изключване" на персонализирания филтър под Тип на филтъра.
  • В полето Филтър изберете "Версия на браузъра".
  • И накрая, изберете 24x7 като Filter Pattern.

След като предоставите необходимите подробности, кликнете върху Прилагане към всички изгледи, за да запазите промените, които премахват спам-активностите, като изобразяват злонамерен софтуер, вируси и зловреден регистриран трафик в Google. Изключването на Site24x7 чрез блокиране на блоковия домейн е опция, която конфигурира няколко имена на домейни, за да игнорира или разреши изпълнението на Site24x7. Домейнът на блока гарантира, че възможността Site24x7 да изисква мониторинг на уеб страници не е успешна.

Стъпки за активиране на блокиран домейн

  • Осъществете достъп до опцията Уеб приложението под Web в реалния браузър.
  • Изберете Конфигуриран уеб монитор на приложения и изберете Edit от менюто за действие.
  • Навигирайте в менюто Редактиране и изберете Блокиране на домейни и емисия в Google Анализ като име на домейн.
  • Изпращане за запазване на промените. Следвайте дискусиите във форуми или се консултирайте с всички запитвания относно блокирането на трафика от уеб приложения на Site24x7, за да сте сигурни, че няма опасност от злонамерен софтуер, вируси, трафик и спам трафик.
November 28, 2017