Back to Question Center
0

Няма повече притеснения. Semalt Expert знае как да се бори с трафика с Bot чрез Google Analytics

1 answers:

Ясни отчети и данни описват много, когато става въпрос за онлайн маркетинг. Получаването на данни и статистически данни, свободни от нежелан трафик, бот трафик и злонамерен софтуер, предполагат уменията и професионализмът, използвани за поддържане на уебсайт. През последните няколко седмици бизнеса с бизнеса и малките организации са изправени пред предизвикателството да изключат трафика и трафика от компютрите от докладите си.

За щастие Google Анализ стигна до тяхното спасяване след въвеждане на ефективни техники за филтриране, които използват променливи и информация за потребителите, за да изключат нежелан трафик от известни ботове и паяци. Наличието на троянски вирус, злонамерен софтуер и трафик на бот изкривява данните на крайните потребители, налични в Google Анализ, в много голяма степен - hosting dominios gratis.

Ръководителят на успеха на клиента на Семалт Андрю Дихан описва тук защо диференцирането на реалния трафик от бот и вътрешния трафик е много важно, когато става дума за онлайн маркетинг .

Въздействие на ботовете и паяците върху вашата статистика

Наскоро Google извърши жизненоважна актуализация на Google Анализ. Актуализацията улеснява маркери да изключват паяци и ботове от отчетите и статистическите данни. Наличието на вътрешен и бот трафик оказва неблагоприятно влияние върху данните ви в уеб паяците и търсачките.

Приемането на IAB за ботове и паяци

Бюрото за интерактивно рекламиране, международна корпорация, която дава възможност на маркетинговите индустрии да процъфтяват в бранша, също се застъпва за необходимостта от блокиране на ботове и паяци от реалния трафик. Бюрото се състои от "Международен паяци и ботове", списък, който подчертава всички форми и видове ботове и паяци, засягащи реалния трафик в маркетинговата индустрия. За да може списъкът ви да работи ефективно, трябва да го актуализирате ежемесечно

Годишно търговците и собствениците на онлайн компании плащат средна такса от 7 000 долара. Таксата варира в зависимост от това дали даден клиент е абониран за членството в IAB. След като се абонирате за IAB, Google Анализ започва да филтрира вашите отчети и данни, като направи изчерпателни сравнения на известни ботове и паяци и посещенията на уебсайта Ви. Преди въвеждането на тази актуализация от Google, фирмите и организациите извършват ръчно филтриране, тук някои от известните ботове и паяци успяват да получат достъп до вашите данни и отчети .

За да изключите известните ботове и паяци от трафика си, отворете "Настройки за преглед на отчетите" и активирайте инструмента си да започне. Превъртете през показаните опции до долната страница и активирайте филтрирането на бот. В зависимост от домейна на уебсайта, номерата на трафика ви започват да падат до по-реалистично число. Дори ако номерът може да се състои от фалшив трафик, като вътрешния трафик, известните ботове и паяци трафик ще бъдат изключени от вашите статистически данни. Успехът на вашия онлайн бизнес се определя от усилията, полагащи се за постигане на Вашите цели. Абонирайте се за членството в IAB и изключете известните паяци и ботове, които засягат вашия отчет.

November 28, 2017