Back to Question Center
0

Семал: Email маркетинг без техники за гърба на шапката

1 answers:

Важно е да се избягва пресичането на линията на черна шапка, когато става въпрос за имейл маркетинг. Някои SEO специалисти са установили условия за това как да станат възможни, докато други неопитни SEO маркетолози дори не знаят как да предприемат бизнеса си на следващото ниво. Ето пет точки, предлагани от Игор Гаманенко, Семалт Мениджър за успех на клиенти, който трябва да имате предвид, за да гарантирате онлайн безопасността си.

Избягвайте Craigslist:

Задължително е да се избягва craigslist, ако искате да постигнете успех в интернет. Craigslist е примамлива цел за SEO експерти по черна шапка и маркетинг по имейл, но те имат екип от адвокати, които могат да ви привлекат в съда, ако се окаже, че сте замесени в някои незаконни дейности.

Докато можете да генерирате милиони проверени профили и да разполагате с много IP адреси, никога не трябва да предизвиквате craigslist, защото те могат да ви съобщят за търсачките - audemars piguet royal oak gold replica of united. Трябва да сте щастливи, ако сте подобрили ранга на сайта си, без да се включите в някои незаконни дейности.

Отърви се от анонимни хора

Вземете офшорни радари

Не би било погрешно да казвате, че призивът за изпращане на много имейли от неизвестни сървъри или страни като Индия или Русия може да създаде проблеми за вас. Ето защо не трябва да използвате IP адресите на тези страни, докато изпращате имейли до вашите клиенти или голям списък от хора. Трябва да извадите офшорните радари, като скриете IP адреса си така, че никой да не ви измами или да ви изнудва по никакъв начин.

Много жалка глупост (VPS)

Прекрасно е да използвате VPS сървър или специален сървър, базиран на вашите изисквания. Почти всички хора в бизнеса и социалните медийни маркери, както и дигиталните маркери, използват VPS или специализирани сървъри, докато изпращат имейли по промоционални причини. Ако сте един от тях, не трябва да се занимавате с маркетинг с черни шапки, тъй като това ще създаде проблеми за вас и вашия бизнес в интернет.

Заключение

Никога не бива да забравяте, че маркетингът с черни пощенски кутии работи само за няколко дни. Но с него не можете да генерирате потенциални клиенти и не можете да спечелите много от вашия онлайн бизнес. Техниките за маркетинг на черни шапки по имейл не са надеждни и не могат да гарантират успех. Ето защо трябва да обърнете най-голямо внимание на имейл маркетинга на бели шапки и социалните медийни умения. Това ще отнеме известно време, но резултатите са фантастични и за цял живот. За малките и големите фирми е задължително да изберат бели техники и никога не трябва да прекосявате черна шапка, ако не искате да се наказвате онлайн.

November 29, 2017