Back to Question Center
0

Семал: Спам трафик на Google Анализ и начините да го блокирате

1 answers:

Джейсън Адлер, Семалт Мениджър за успехи на клиенти, смята, че няма да е погрешно да казваме, че спам в Google Анализ е един от основните проблеми за уеб администраторите в наши дни. Тази тема придоби популярност и има много начини за справяне с този проблем. Google създаде на своята страница секция за поддръжка на спам трафик, която има за цел да ни предостави необходимата информация, за да можем да намерим решение на проблема. Представителят на Google Анализ Адам Сингър потвърди, че компанията в момента се опитва да отстрани проблема. Това обаче ще отнеме известно време и точната дата не е известна. Първоначално те анализираха над 259 профила в Google Анализ, които не съдържаха вируси и спам - polarizado imagines. Те са създали филтрите и са имали минимум двадесет и пет референтни посещения всеки ден. Общият трафик на спам за препратки е над десет процента, а около петдесет процента от уебсайтовете са имали трафик на спам от повече от петстотин домейна. Трябва да обмислите използването на тези инструменти, които ще ви помогнат да запазите данните и статистическите данни на Google Анализ актуализирани и без спам.

Блокиране на спам за препращане / прихващане в Analytics

Това е усъвършенстван спам блокер, който се актуализира редовно. С течение на времето той актуализира повече от 550 черни списъци с домейни, съдържащи подозрителни URL адреси и филтрира тези връзки, за да ви предостави най-добрите и най-подходящите резултати. Инструментът се предлага безплатно, има лесен и удобен за ползване интерфейс с много опции за търсене..Също така, той може да се актуализира с няколко профила, а неговите изгледи лесно се филтрират. Квотата му е над десет хиляди заявки на ден, но трябва да актуализирате филтрите си всеки път, когато добавяте нови домейни към този инструмент.

Инструментариум на Google Анализ

Нека да поясня, че Google Toolkit не е безплатен; ще трябва да платите 15 долара на месец, за да получите достъп до всички свои функции, но тази цена е по-ниска от главоболието, което този инструмент може да облекчи. Това е един от най-невероятните и отлични инструменти, тъй като разширява обхвата на отчетите Ви в Google Анализ и ви предоставя най-точните резултати. Този инструмент автоматично актуализира филтрите си, така че не е нужно да правите никаква специална работа, когато вмъквате нови домейни. Можете да прилагате филтри за всички типове имоти, изгледи и профили. Инструментът има лесен за разбиране потребителски интерфейс. Най-добрата част е, че няма ограничения за квотите, което означава, че можете да добавите колкото е възможно повече домейни и поддомейни. Трябва обаче да се регистрирате и да получите одобрение, както и да платите такса за достъп до този инструмент и различните му характеристики .

инсталатор на филтър за спам

Спам филтър Installer е с отворен код и безплатен софтуер. Това е един от най-изчерпателните автоматизирани филтри за спам в интернет. Той е лесен за изтегляне и има много функции. Това може да бъде реализирано в сайта Ви и има редица изгледи и свойства, от които можете да избирате. Инструментът може да се използва само на един домейн наведнъж и има квота от две хиляди потребители на ден. Също така броят на филтрите и домейните не се актуализира точно и това е основен недостатък на този инструмент.

November 28, 2017