Back to Question Center
0

Семалт: 7 Видове съдържание, които могат да зареждат вашата марка

1 answers:

За много хора е объркващо да се знае какъв тип статии да създават за своите блогове. Светът на съдържанието е пълен с информация. Обеми на статии са написани всеки ден - meiler martin oberammergau. Съдържанието идва под формата на публикации в блогове, новинарски статии, електронни книги, съдържание в социалните медии и инфографии. По какъвто и да е начин, той трябва да бъде ангажиращ и информативен. Освен това трябва да вмъкнете някои връзки в съдържанието си, за да създадете информираност сред хората за вашата марка. През последните месеци хората обръщат повече внимание на онлайн пазаруването, така че това е една златна възможност да създадете съдържание за тях.

Тук Джейсън Адлер, водещият експерт от Семалт , говори за типовете съдържание, които ангажират голям брой хора и са информативни и вълнуващи.

1. Авторски блогове

Автоматичните публикации в блога са добра идея. Те трябва да бъдат проверени и трябва да революционизират вашата марка. Не би било погрешно да казвате, че качественото съдържание може да донесе революции във вашите маркетингови стратегии. С други думи, тя може да ви помогне да опростите маркетинговите и промоционалните си кампании. Например, ако сте написали информационна статия за Вашата марка, вашите клиенти няма да трябва да ходят никъде другаде, за да знаят повече за вашите продукти и услуги. Това в крайна сметка ще подобри процента на задържане на клиентите и може значително да увеличи реализациите.

2. Информационни графики

Информационните материали са написани и споделени в значителен брой. Тези дни маркетингът се превърна в сложна и конкурентна област, а съдържанието играе жизненоважна роля в осведомеността на вашата марка в световен мащаб. Трябва да инвестирате в оптимизация на търсачките. Уверете се, че сте включили правилни ключови думи в текста си и съдържанието ви е доста привлекателно. Плюс това, вие бихте разработили социални медийни предпочитания, за да знаете света за вашата марка..Трябва също така да разработите имейл маркетингови кампании за по-добри резултати.

3. Стандартно мнение Парчета

Изключителните мнения са това, което много хора обичат да четат. Можете да ги напишете и публикувате, като гарантирате, че качеството не е компрометирано. Когато става въпрос за онлайн присъствие, можете да го разнообразявате, като инвестирате сериозно в качествено съдържание. Важно е да разработите собствен блог или уеб сайт, да създавате информационни материали, да публикувате видео и уроци и да ангажирате хора с други подобни стратегии. Съдържанието лесно се индексира в търсачките, ако е без плагиатство и граматически грешки.

4. Съдържание "Как да"

Как се правят статиите са лесни за писане и могат да завършат вашата марка. Тя трябва да е добре написана, така че вашите конкуренти да ревнуват вашата марка. Има много начини да създадете качествено съдържание. Трябва да сте сигурни, че вашето съдържание съдържа конкурентни ключови думи и е по-добре класирано в резултатите от търсенето. В света на интернет, където всеки ден се публикуват милиони статии, създаването на качествено съдържание е едно от най-трудните, но същевременно необходими неща .

5. Оригинални научни части

Трябва да напишете оригинални изследвания за вашата аудитория. Много от статиите, написани в днешно време, са пределени или пренаписани. При такива обстоятелства, когато пишете оригинални научни статии, шансовете ви да получите много посетители в крайна сметка се увеличават. Те се открояват като уникален глас на вашата марка и могат да бъдат написани на едро.

6. Тенденционално съдържание

Ако вашата аудитория иска тематични теми, тя е идеална за писане и задвижване на много трафик към вашите уеб страници. Тенденциите в материалите могат да се търсят в Google и трябва да ги пишете, без да правите компромиси с качеството. Най-подходящите отрасли за такива теми са модата, развлеченията, политиката, технологиите и социалните медии .

7. Видео

Възможно е да говорите с аудиторията си с видеоклипове. Всъщност, видеоклиповете са много по-добри от съдържанието на писмено съдържание и ангажират голям брой хора. Трябва да публикувате уникални видеоклипове, за да насочите трафика към уеб страниците си.

November 29, 2017