Back to Question Center
0

Semalt експерт на Twitter Бизнес Съвети за насърчаване на Вашата маркетингова кампания

1 answers:

Не би било погрешно да казваме, че Twitter е един от най-популярните и невероятни инструменти за бизнесмените да развиват своето онлайн присъствие. Тя им помага да изграждат своите уеб сайтове и да увеличават ангажираността на потребителите си до голяма степен.

Въпреки че има различни съвети за бизнес в Twitter, следните от Франк Абаняйл, водещ експерт от Semalt , са свързани с успешния социален маркетинг и със сигурност ще ви дадат много предимства.

Оптимизиране на вашето бизнес присъствие на Twitter

За всички бизнесмени е важно да оптимизират дейността си в Twitter. Трябва да създадете реклами в Twitter и да действате като професионалист, ако искате да останете живи онлайн. Брандинг означава, че ще трябва да добавите персонализирана марка към вашия профил в Twitter. С течение на времето тя се е превърнала във важен аспект и оцеляването на бизнеса зависи от това колко добре се представя вашата марка в интернет. Целият процес започва с правилното био. Да, би трябвало да напишете добро био съдържание с 160 знака в профила си в Twitter, ако сте сериозно да правите и да работите с вашия бизнес в интернет.

Изградете своята стратегия за съдържание

Необходимо е да отделите време и да създадете планове за съдържание в Twitter. Можете да установите бизнеса си, ако се погрижите за насоките на социалните медии и позволите съдържанието ви да бъде по-креативно и ангажирано..Всичко това би било възможно само когато сте изградили стратегията си за съдържание. Трябва да създадете удобно за потребителя съдържание и това, което говори по-добре за вашия бизнес. Изберете модни теми и ключови думи, ориентирани към бизнеса, за да привлечете голям брой хора. Плюс това, трябва да се съсредоточите върху това, да осигурите стойност на аудиторията си. Това е задължително условие за всички потребители на Twitter и тези, които правят някакъв бизнес.

Използване на Hashtag

Трябва да използвате hashtag, за да разширите обхвата на съдържанието си. Почти всички потребители на Twitter използват хистографии, за да се свържат със съответните хора и да си взаимодействат с много външни лица. Трябва да избирате таговете за търсене в зависимост от вашата аудитория и естеството на уебсайта. Колкото повече хештаги вмъквате, толкова по-добре ще са резултатите от Twitter.

Развивайте и ангажирайте своите последователи

Социалният медиен маркетинг се счита за успешен само когато сте се разраствали и ангажирали последователите си месеци след месеци. Уверете се, че вашите фенове на Twitter не се отегчават или уморяват, тъй като те могат незабавно да ви пренебрегнат. Трябва да насърчавате другите да комуникират с вас и всеки ден да включват всички в дискусии. Това в крайна сметка ще увеличи броят на Twitter последователите и вашите бизнес много експозиция.

Измерване на вашите резултати и прецизиране на усилията

Не на последно място, трябва да измервате резултатите си и да усъвършенствате усилията веднъж седмично. За това можете да използвате Twitter инструменти като Trtrland, Twitalyzer и TweetReach. Всички тези инструменти ви улесняват да измервате маркетинговите си усилия в Twitter. Въз основа на резултатите можете да създадете отчети и да определите кои стратегии са били подходящи за излагането на бизнеса Ви. Направете тези стратегии част от бизнеса си и се отървете от тези, които не са ви предоставили бизнеса ви Source .

November 29, 2017