Back to Question Center
0

Семалт Експерт: Списък за изключване на препратки

1 answers:

Един от най-често срещаните проблеми в одита на анализа е, че хората не получават представа за това какво е списъкът за изключване на сезиране и как да се възползва максимално от него. На първо място, трябва да знаем какъв е този списък за изключване на препратки. Когато Google пусна последната версия на Google Анализ, тя заяви, че списъкът за изключване на препратки е включен в Google Анализ - attrezzatura per palestra milano. Лесно е всеки потребител да намери този списък; трябва да го намерите в настройките за собственост. Преди всичко, трябва да се придвижите до раздела за администриране и да отидете до информацията за проследяване, където има списък за изключване на препратки. Трябва да кликнете върху бутона за изключване на препратки и да кликнете върху бутона за създаване на домейн.

Ник Чайковски, Семалт мениджър за успешни клиенти на успеха на клиента, заявява, че има голям брой проблеми, които могат да бъдат решени с списъка за изключване на сезиране. Използвайте го, за да разрешите следните проблеми:

самостоятелна Преходи

Самопрепратките са един от най-важните и значими проблеми в Google Анализ. За да разрешите този проблем, трябва да кликнете върху отчета за препращане и да намерите там вашия уебсайт. Тук можете да коригирате анализите и одитите според вашите изисквания.

Инструмент на трета страна

Как да помогнем?

Списъкът за изключване на препоръките е задължителен, без него не можете да получите качествени посетители за уебсайта си. Ако не искате някои връзки да генерират трафик към сайта Ви, трябва да деактивирате тази опция или да изключите домейна от списъка си за изключване на препратки. Да предположим, че някои посетители идват на уебсайта Ви чрез социални медии, Twitter или Facebook и искате те да се движат на уебсайтове на трети страни. За тази цел ще трябва да включите списъка за изключване на препратки, така че да се започне нова сесия за нула време.

Ограничения

Списъкът за изключване на препоръките може да ограничи сесията и броя на посетителите ви. Ако искате да знаете какъв тип посетители са дошли на сайта Ви и какви са техните източници, трябва да настроите кодовете за проследяване между различни домейни и да ги вмъкнете в различните страници на уебсайта си. Това е рядко, когато уебсайт в списъка за изключване на препратки няма да ви позволи да видите какъв тип посетители идват на уебсайта Ви. Можете да проследявате и записвате техните дейности и по този начин да предотвратите непознати или рискови IP адреси, които да ви изпращат трафик.

За известно време може да видите, че уебсайтът Ви получава посетители, но пристигането им ще бъде спряно, след като коригирате настройките и тези хора никога няма да дойдат на сайта Ви.

November 28, 2017