Back to Question Center
0

Семалт Експерт: страхотно съдържание без пълнене на ключови думи

1 answers:

Когато става въпрос за статии и уеб съдържание, различни хора вярват, че SEO е всичко за пълнене на ключови думи. Уверете се, че съдържанието, което пишете, е без репаративни ключови думи и безсмислени думи. Плюс това, скучните заглавия ще ви отведат до никъде и никога не трябва да отивате с това само заради търсачката .

Майкъл Браун, Семалт мениджър за успех на клиенти, напомня, че винаги трябва да помните, че пълненето на ключови думи няма да ви води никъде. Вместо това ангажиращото и полезно съдържание е единственият начин уеб сайтовете да могат да оцелеят дълго - rawhide online slot. Ако сте объркани за това как да оптимизирате съдържанието, което се намира в интернет и социалните медии, това е точното място за вас.

Откриваемо съдържание:

Трябва да сте чували за правителствените институти, информационните архитекти и търговците, които обичат да говорят за SEO. Наличието на съдържание е типът съдържание, което ангажира много посетители за нула време. Когато става дума за намиране на съдържание, не е нужно да отделяте търсачките от уебсайта си и социалните медии. Вместо това трябва да се съсредоточите върху създаването на намиране на уеб сайтове и статии, които работят за всички видове потребители и могат да ви спечелят много пари в интернет.

Трябва да се съсредоточите върху три типа аудитории: аудиторията на сайта Ви, тази, която може да бъде ангажирана чрез социални медии, и тази, която ще намери съдържанието ви чрез заявки за търсене, особено чрез Google..

Когато става въпрос за разговор с местните жители, можете да създадете съдържание, което отговаря на техните очаквания. Но ако искате да разширите мрежата си, трябва да се уверите, че вашето съдържание ангажира реални посетители, а не ботове. Ако напишете съдържание, което може да се намери без напълване на ключови думи, ще забележите, че много хора ще обичат да посещават сайта Ви както чрез търсачките, така и чрез социалните медийни уебсайтове.

В действителност пътуването на посетителите е по-сложно от телевизионното шоу, печатни реклами, продуктите, които може да споделяте във Facebook и резултатите от търсенето. Винаги трябва да маркирате страниците, които ви ангажират най-много и да сте сигурни, че вашата аудитория прави същото.

Очевидно повечето от точките за докосване са за търсачките и SEO. Така че, дори когато сте на много ключови думи, няма да има смисъл за различните хора в интернет.

URL адреси за контекста и изясняване:

Единният ресурсен локатор (URL) е първият и най-важен аспект на вашето уеб съдържание. Това е мястото, където вашата аудитория ще достигне и ще прочете неща, които сте написали. Уверете се, че URL адресът ви е ясен и съдържа главната ключова дума. Не е необходимо да вмъквате много ключови думи в него. За SEO, повечето от експертите казват, че трябва да направите краткия и изчерпателен URL адрес. За тази цел можете да използвате услугите за съкращаване на URL адреси .

Акценти за читателите:

Вашите заглавия трябва да бъдат за читателите, а не за себе си. Различни SEO не са съгласни с заглавията на H1, казвайки, че няма положително въздействие върху класирането на Google. От друга страна, някои SEO казват, че заглавията са много важни и оставят траен ефект върху SEO на вашия сайт.

November 29, 2017