Back to Question Center
0

Semalt Expert: Блокиране на индивидуалните IP адреси

1 answers:

Работата на уеб сайт с неточни данни може да бъде малко забързан. Вътрешният трафик и нежеланият трафик засягат операциите на малкия бизнес и тяхното общо управление. Трафикът, генериран от вътрешната среда, като например трафика на вашия служител, може да повлияе отрицателно на бизнеса ви без ваше знание. Вашите служители могат да посещават страници и да натискат назад, като понижават процентите на отпадане, сценарий, който води до превръщането на ключовите Ви думи в преобразуване в лошо класифицирани в Google алгоритмите.

Иван Коновалов г. Semalt Customer Success Мениджър, предупреждава, че някои браузъри с вашия IP адрес може значително да се изкривят вашите данни и бизнес документация напълно - make your own logo free website. Според IT специалистите, бизнесите настояват да генерират външен трафик от външните си посетители, а не да получават вътрешен трафик. За щастие най-новите актуализации в Google Анализ могат да помогнат на собствениците на фирми да изключат и блокират злонамерени заплахи, вътрешен трафик и безкласово маршрутизиране между домейни, схема, която работи за замяна на стари системи, използвани от IP адреси,

Спамерите, които работят върху проникването в профила ви и се промъкват чрез спам-препратките и измамите, могат да бъдат блокирани ефективно чрез Google Анализ. Получаването на чисти и точни данни от Google Анализ е голямо постижение на кампанията Ви. Въпреки това бяха въведени нови характеристики и техники, които да помогнат на големите фирми и организации, които имат повече от 100 работници, да изключат от своите отчети обобщените IP адреси .

Как да определите броя на CIDR в Google Анализ?

Безкласово маршрутизиране между домейни (CIDR) е стратегия за адресиране на IP адреси, която работи за заместване на по-старите схеми с нови. CIDR обикновено се прилага за организации с голям брой служители. Най-често схемата се изразява с наклонена черта в края, за да представлява броя на лицата в този диапазон. Колкото по-голямо е номерът в края на наклона, толкова по-малък е броят на IP адреса на персонала.

Организация с по-голям брой физически лица се препоръчва да наемат специалисти по ИТ, за да изключат IP адреси, трафик на ботове и вътрешен трафик, засягащи данните на уважаваните организации. Съществува и онлайн инструмент, който идентифицира броя на отделните IP адреси, налични на даден сайт .

Съвети как да създадете филтър за преглед за блокиране на индивидуалните IP адреси

  • Отворете раздела "Администратор" в Google Анализ и кликнете върху иконата "персонализиране или отчитане" в горната част на раздела.
  • Посетете иконата си за собственост в Google Анализ и изберете раздела "Преглед"
  • Създаване на нов изглед с ново име и задаване на нова часова зона
  • Отидете във филтрите си за преглед и генерирайте друг нов филтър и го наречете "Изключете IP адреси"
  • Напишете името на филтъра си "предварително дефиниран" и изберете новата дестинация. В този случай изберете "трафик от известен IP адрес"
  • .
  • Отидете на следващото показвано поле и изберете "които съдържат."
  • Попълнете IP обхвата в полето, дадено по-долу, и използвайте данните, които открихте, имащи вътрешен трафик
  • Кликнете върху иконата "Запазване", за да завършите процеса

След като използвате филтъра за блокиране и изключване на вътрешния трафик, препращащият спам и индивидуалният IP адрес следи вашите промени, тъй като резултатите се реализират и произвеждат след два или три дни. Преди да филтрирате данните си, помислете дали да запазите вашите ценни данни в изглед по подразбиране, за да избегнете загуба на ценна информация, след като объркате процеса на блокиране. Google Анализ е от голяма полза за собствениците на фирми и търговците онлайн. Влезте в Google Анализ и приложете гореописаните стъпки, за да блокирате IP адресите и CIDR, които оказват влияние върху ефективността на уебсайта Ви.

November 28, 2017