Back to Question Center
0

Semalt - Как да изключите IPv6 адрес от данните за профила си в Google Анализ

1 answers:

Ние сме наясно с факта, че интернет има милиони до милиарди уебсайтове и тяхното броене просто не е възможно за никого от нас. Когато свързваме компютъра, лаптопа или мобилното си устройство с интернет, нашето устройство вероятно ще покаже конкретен IP адрес, който му възлагаме, за да влезе в сметките или да сърфира в уебсайтовете .

Светът в който живеем има много IP адреси. Към настоящия момент има трилиони IP адреси и няма начин да се подобри и подобри тяхното качество. Един метод, наречен IPv6, може да даде възможност на всички мъже, жени и деца да имат достъп до интернет, като използват своите IP адреси - title design maker free.

Оливър Кинг, мениджърът на успеха на клиента на Семалт , описва тук всичко, което трябва да продължите успешно.

Как функционира този процес и неговия произход?

Били ли сте някога се опитали да знаете как работи този процес и каква е неговата история? Ако никога не сте чували нещо за Internet Assigned Numbers Authority (IANA), позволете ми да ви кажа, че това е специфичен адрес или място, предназначено за всички лаптопи, таблети и мобилни устройства в света. Тази система работи с различни регионални интернет регистри, които се наричат ​​RIR. Той разпространява специфични кодове на различни IP адреси и ги разпознава с тези кодове по-късно. Доставчиците на интернет услуги или фирмата, на която плащате интернет таксата, може да ви присвои определени кодове за достъп до интернет чрез WiFi или друга подобна система. Лесно е достъпът и управлението на зададените от интернет адреси, като се използват различни имена, номера и символи..Всички тези знаци са известни като ICANN и могат да бъдат разграничени от един на друг.

Изключване на вашия IPv4 или IPv6 адрес от данните в потребителския ви профил в Google Анализ

Искате ли да изключите IPv6 адресите от данните си в Google Анализ? Тук можем да ви помогнем да изпълнявате тази задача по по-добър начин. Има шансове да ви бъде определен определен код или номер. Можете да използвате този код или номер за достъп до традиционните IPv4 адреси. За целта трябва да влезете в профила си в Google Анализ и да получите достъп до административната секция, за да коригирате настройките. Трябва да използвате най-новата версия на Google Анализ, за ​​да получите желаните резултати. В тази секция трябва също да изберете уеб собствеността или профила, който искате да приложите. След като бъдат избрани, следващата стъпка е да кликнете върху опцията за предварително зададени филтри и да промените падащите менюта, за да получите най-новата информация и актуализации относно целия този процес. Филтрите в профила Ви в Google Анализ могат да отнеме два до три дни, за да се активират напълно, така че трябва да сте готови да им дадете много време, преди да ги използвате от цялото.

Традиционен IP адрес срещу IPv6 адрес

Традиционният IP адрес прилича на 192.368.255.255 и е предназначен за всички компютърни или лаптоп устройства, както и за мобилни телефони. Той има числа от един до 255 диапазона и се определя на неограничен брой. IPv6 IP изглежда нещо като 4,294,367,296 или като 2001: d18: 0: 1234: 0: 567: 8: 1. И двете имат свои собствени характеристики, възможности, предимства и недостатъци .

November 28, 2017