Back to Question Center
0

Semalt - Някои убедителни проблеми във вътрешната активност в Google Анализ

1 answers:

Вътрешната дейност е обяснение номер 1 зад базовата информация в Google Анализ. Не трябва ли нещо да се каже за спам? Като всъщност е раздразнително, спамът може да бъде ефективно разграничен, докато вътрешната дейност наистина е трудна за разпознаване на истински посещения.

Андрю Дихан, мениджърът по успеха на клиентите на Семалт , разяснява тук полезните съвети, които ви помагат да управлявате вътрешната дейност - hospedagem de banco de dados gratis.

Каква е вътрешната активност?

Вътрешната дейност генерира информацията, произведена от вас или от всяко лице от груповото разпадане на някой или организационен сайт. Тези триумфи са записани в Google Анализ, сякаш първоначално са от истински гост.

Това може да доведе до много вреди, по-специално защото по-късно е трудно да се разграничат кои посещения са истински и кои произхождат от хора, които се откъсват от сайта.

Какво представлява IP адресът?

IP адресът е изключителен номер, който отличава системите, персоналните компютри и различните притурки..IP адресите се сортират в 2 вида: публични, които ви отличават през цялата мрежа и частна. В зависимост от вашия доставчик на мрежов достъп (ISP), може да има Static IP и Dynamic IP. Под него ще откриете насоките за блокиране на статичните IP адреси.

Забрана на вътрешната активност с статични IP адреси в GA

  • Необходимо е да канализирате системи, които не са приспособления: ако канализирате IP адрес, свързан с дадена система, всеки канал, свързан с него, също се канализира
  • .
  • Когато използвате мобилен телефон, за да тествате интерфейса на уебсайта си с Wi-Fi: когато използвате портативната си уеб информация, вашият доставчик ви посочва алтернативен IP адрес всеки момент. Wi-Fi е особено предпочитан при тестване на който и да е сайт, използващ телефона ви, тъй като има способността да насочва дейността ви, като използва техниките отдолу.

Как да направите канал за вътрешна активност

Можете да отхвърлите един IP адрес или набор от IP адреси в подобен канал. Това се подобрява от вертикалната лента след всеки IP, подобен на този.

Как да избегнете обхвата на IP адресите в Google Анализ

При изключен шанс, че се намирате в една експанзивна организация, възможно е да се сблъскате с обхвата на следващите IP адреси. За да се въздържате от въвеждане на всеки IP, можете да направите канал с по-нататъшно развита регенерация.

Копирайте свързването, създадено върху каналния пример

За да тествате канала, търсете забранени зони от сайта и изяснете, че активността, която не се появява в непрекъснатия отчет, добавя знак в артикулацията .

November 28, 2017