Back to Question Center
0

Semalt обяснява как да създадете филтър в Google Анализ

1 answers:

Google Анализ е популярна и добре подбрана услуга, която ви позволява да преглеждате подробности и цялата информация, както и статистически данни за това, как потребителите се държат на уебсайта Ви. Филтрите, налични в Google Анализ, са лесни за настройване и могат да се създават по всяко време. Тук можете да изключите или включите данните, за които аналитиката ви отчита. Например, когато сте създали филтри, които изключват няколко IP адреса и вътрешните протоколи на редакторите ви, има шансове филтрите да не работят правилно и трябва да бъдат променяни възможно най-рано. Можете да създавате филтри, които изключват данни от конкретни градове или държави.

Рос Барбър, Семалт Мениджър за успех на клиентите казва, че с филтри в Google Анализ е възможно всеки да включи или изключи конкретен уебсайт, като осигури качеството на своите виждания и посещения - trello suoneria sirena. Google Анализ ви предоставя много шансове да определите филтрите си с ценна и полезна информация..Можете да настроите настройките и да направите по-напредналите, за да получите най-добри и подходящи резултати.

Създаване на предварително определен филтър или персонализиран филтър

За да създадете предварително определен филтър или персонализиран филтър, трябва да позволите на Google Анализ известно време, така че да може да изготвя отчети за вас. Например, ако имате уебсайт, който продава продукти за бебе, но искате да получите изгледи само от определени държави или градове, тогава ще трябва да изключите всички други места и съответно да коригирате настройките си. Не би било погрешно да казваме, че персонализираните филтри имат голям избор от опции и функции. Те ви позволяват да зададете филтрите си така, че да изключите или включите посещенията на базата на браузърите и местоположенията, скоростта на връзката, географията и други характеристики. Ако например сте организирали местни събития за отчитане чрез сайта си, можете да филтрирате посетителите от собствения си град или град, за да получите подходящи резултати.

Изберете радио бутона за вашия предпочитан тип филтър

Много е важно да запомните, че винаги трябва да избирате бутона за избор на типа на филтъра, за да получите желаните резултати. Те включват и изключват опциите, които ви позволяват да зададете определени данни, и можете съответно да подготвите отчетите си в Google Анализ. Ако не искате някои хора от конкретни държави или градове да посещават уеб страниците Ви, можете просто да блокирате техните IP адреси. За това трябва да въведете името на града в секцията за филтриране и да кликнете върху бутона за забрана. Освен това, малките и главните бутони ви позволяват да зададете някои данни за включване или изключване от филтрите. Ако не искате някои градове да навигират или да виждат уебсайта Ви, можете просто да ги блокирате, като въведете името в секцията за включване. Тази опция е полезна за хора, които искат насочени към държавата изгледи на уеб страниците си и искат да гарантират, че всичко е автентично, оригинално и до марката. Опциите "Търсене и замяна" ви позволяват да персонализирате начина, по който се показват данните ви в Google Анализ. Можете да разделите този раздел на различни категории въз основа на вашите изисквания и да замените неактивните филтри с активните за по-точни и най-добри резултати.

November 28, 2017