Back to Question Center
0

Semalt - Причини да изключите вътрешния трафик от отчетите си в Google Анализ

1 answers:

Представете си, че сте задали задачата да се измъкнете от Google Анализ и сте объркани как да направите това. Ако направите проучване, свързано с него, ще получите представа, че съществуват различни теории, концепции и противоречия за това, защо изключването на вътрешния трафик от Google Анализ е важно. Някои хора казват, че е важно да се гарантира качеството на уебсайта и трафика, докато други казват, че това не е необходимо - joyetech evic vt 5000 mah.

Имайки предвид това, можете да анализирате посетителите и качеството на уебсайта си независимо дали използвате частен домейн или обществено достояние.

Иван Коновалов, мениджърът за успеха на клиентите на Семалт , пояснява тук, че има голяма разлика между вътрешния трафик и външния трафик. Вътрешният трафик включва всички ваши служители в компанията, техните близки, други подобни агенции и всички хора, които живеят във вашия град.

Защо да филтрирате вътрешния трафик

Има много предимства при филтрирането на вътрешния трафик. Това ще ви даде свобода и усещане за безопасност в интернет. Той помага и за подобряване на практическата работа на посетителите и можете да се уверите, че сайтът Ви е посетен само от истински хора и истински хора.

Ако плъгинът ви или софтуерът не поддържа външен трафик, трябва да обърнете внимание на коригирането на настройките възможно най-рано. Процесът може да започне, като разгледате отчетите си в Google Анализ. Уверете се, че потребителите, които посещават уебсайтовете си, взаимодействат с различните страници и споделят и споделят публикациите ви. Трябва да знаете причините за посещаването на уебсайта Ви и естеството на техните IP адреси. Те не трябва да използват каквито и да било IP адреси, които изглеждат подозрителни и не са полезни за здравето на вашия уеб сайт.

Как да филтрирате вътрешния трафик

Когато става въпрос за филтриране на вътрешния трафик, трябва да се уверите, че използвате уникален IP адрес за тази цел. В същото време ще трябва да наблюдавате качеството на уеб трафика, както и източниците му. Можете да коригирате настройките на IP адреса си в защитната стена или браузъра, който използвате. Това трябва да показва броя страници под формата на www.whatsmyip.com. Ако нямате представа какво е това и как да продължите този процес, позволете ми да ви кажа, че това е потребителски дефиниран набор от променливи, които се използват, за да се гарантира, че уебсайтът Ви получава само качествени и органични изгледи. Други начини могат да се използват и за премахване на вътрешния трафик от отчетите. Така че можете да избирате от набор от инструменти, техники и приставки въз основа на вашите изисквания и общи потребности .

November 28, 2017