Back to Question Center
0

Semalt разкрива SMM съвети за малкия бизнес

1 answers:

Правилният канал за маркетинг, който може да предложи желаните резултати и изключителни ресурси, не е лесен за намиране. В наши дни все повече и повече фирми се привличат към стратегиите за маркетинг и социални медии, за да увеличат продажбите на своите продукти и да получат много мнения на своите уеб страници. Трябва да помните, че трябва да увеличите броя на приятелите във Facebook, Twitter и Instagram, за да създадете съзнание сред другите относно вашата марка.

Тук Frank Abagnale, мениджър за успеха на клиентите на Semalt , говори за някои съвети относно маркетинга на социалните медии за малките предприятия.

Използвайте реклами и маркетинг в социалните медии, за да продавате услугите и продуктите си

Преди да опитате нещо друго, можете да използвате реклами и маркетинг в социалните медии, за да добавите стойност към информираността на вашата марка и да увеличите продажбите на продуктите си. Нека тук ви кажа, че това няма да е лесно и ще трябва да обърнете внимание на много неща. Facebook, например, е място, където можете да се присъедините към различни общности и да продавате продукти онлайн. Рекламите в Twitter и маркетинга на Instagram също са добри, когато става дума за продажба на нещо онлайн.

Големите мрежи могат да спомогнат за подобряване на взаимоотношенията Ви с клиентите

Днес все повече и повече хора се привличат към Twitter, а над 70% от хората по света правят покупките си онлайн от малките фирми, така че това е една златна възможност за вас. други на Facebook и да маркират хората на Twitter.Няма причина да не постигнете желаните резултати.Това е бавен процес, но резултатите са извън очакванията, така че трябва да отидете с тази опция.8

Маркетингът в социалните медии може да увеличи обхвата ви

Не би било погрешно да казваме, че рекламите в Twitter и Facebook са добър начин да увеличите обхвата си. Задължително популяризирате марката си в тези две големи мрежи и привличате все повече и повече хора към продуктите и услугите си. Едно от ключовите предимства на маркетинга в социалните медии е, че това е лесен и достъпен начин за насочване към потенциалните клиенти по целия свят. Това е добре както за големи, така и за малки предприятия и дава възможност на рекламодателите да продават своите услуги и продукти в рамките на няколко дни.

Бизнес страниците на LinkedIn разширяват вашата професионална мрежа

Вярно е, че бизнес страниците на LinkedIn имат потенциала да разширят вашата професионална мрежа. Това е една от най-известните и важни сайтове за социални медии, където бизнесмените се срещат с кандидатите, а много хора могат да заемат желаните работни места без никакъв проблем. Създаването и поддържането на професионални страници на LinkedIn ще отнеме няколко секунди, но след като сте го направили, можете да сте сигурни, че ще получите много хора, които могат да проявят интерес към вашите марки, продукти и услуги.

Facebook страниците спомагат за подобряване на клиентската поддръжка на вашия бизнес

Ако имате страница във Facebook, трябва да получите много харесвания. Това е така, защото е лесно и един от най-ефективните начини да развиете бизнеса си и да увеличите броя на продажбите си. Лесно е да създавате социални медийни страници и трябва да ги управлявате ежедневно Source .

November 29, 2017