Back to Question Center
0

Семалт: Ръководство за начинаещи за това как да инсталирате WordPress Plugin

1 answers:

Настоящата насока ще се прилага само за тези, които използват wordpress.org. За хората, които използват wordpress - شركة نظافة الخرج  .com, е невъзможно да се инсталират приставки поради някои от нейните ограничения. От съществено значение е да създадете уебсайт wordpress.org, който да се използва самостоятелно, за да можете да използвате приставки. Има много методи, чрез които може да се инсталира wp приставка. Например, можете да инсталирате WordPress плъгин, като я потърсите в конзолата за търсене, като я качите или инсталирате приставката wp чрез FTP .

Следвайте тези съвети от Artem Abgarian, водещ специалист от Semalt , и ще успеете със сигурност.

1. Инсталирайте плъгин с помощта на WordPress Plugin Search

Един от най-лесните начини за инсталиране на wp плъгин е чрез търсене в конзолата за търсене. С тази опция можете да получите достъп до много приставки, които се намират в директорията на плъгин WordPress. Можете да въведете всяка заявка за търсене и да намерите приставка, която отговаря на вашите нужди. Когато го инсталирате, WordPress го изтегля и го настройва за вас. Когато процесът е успешен, получавате съобщение за потвърждение за активирането на приставката. Можете също така да се върнете към инсталатора на приставките.

За да работи приставката, трябва да запомните да я активирате..Също така е важно да се отбележи, че всички приставки имат различни настройки. Това означава, че има различни начини, по които те трябва да бъдат конфигурирани. Тези методи няма да бъдат обхванати в тази насока. Един от недостатъците на този подход е, че можете да можете да инсталирате само безплатните плъгини. В някои уникални ситуации може да се наложи да инсталирате плъгин, който не е налице в тази директория.

2. Инсталирайте wp плъгин с помощта на WordPress Admin Plugin Upload

В някои случаи може да се наложи да инсталирате платени приставки към вашия уеб сайт. В този случай конзолата за търсене не може да ви помогне. WordPress има услуга за качване в администраторската област, която ви позволява да инсталирате плъгин в конзолата си. Трябва да изтеглите приставката от международен източник. След това трябва да влезете в раздела wp-admin, да отидете на плъгини и да добавите нова страница.

От тази точка можете да кликнете върху бутона за добавяне на плъгин. Качете този файл от директорията на вашия компютър. WordPress ще качи и инсталира тази приставка за вас. Подобно на горния метод, след успешна инсталация, можете да активирате приставката или да се върнете към страницата с приставки. Всички настройки са съобразени с дизайна на приставката.

3. Ръчно инсталиране на WordPress Plug-in с помощта на FTP

В някои случаи вашият доставчик на хостинг услуги може да има ограничение на файловете, което може да ограничи гъвкавостта ви при инсталирането на приставка от администраторската област. В този случай инсталирането на wp плъгин чрез FTP е най-добрият вариант. Дори начинаещите могат лесно да контролират мениджъра на FTP. Преди всичко трябва да изтеглите и извлечете zip файла на плъгина на вашия компютър. От този момент може да се наложи да качите плъгина към вашия wp хостинг сървър, използвайки FTP клиент. Вашият доставчик на хостинг услуги може да предостави FTP мениджър за вашия уеб сайт. След като сте в мениджъра на FTP, можете да го добавите в директорията path / wp-content / plugins / на вашия сървър.

November 29, 2017