Back to Question Center
0

Semalt: Защо & как да изключите вътрешния трафик на уебсайтове от Google Анализ

1 answers:

Google Анализ предлага много предимства на своите потребители. Тя ви позволява да имате достъп до прозрения, обширни и подлежащи на обработка данни, така че да можете да дадете нов блясък на бизнеса си. Възможно е да направите Google Analytics по-добре и по-изчерпателно. За това ще трябва да направите някои изменения в профила си и да изпълните няколко стъпки. Едно от най-важните неща, които можете да направите, е да настроите Google Анализ по такъв начин, че да получите само законния трафик. Можете да генерирате много гледни точки и да достигнете до тази програма - moisture content of wheat. Не трябва да има изключения при коригирането на Google Анализ. Трябва да създавате филтри и да гарантирате, че трафика на уебсайта е с първокласно качество.

Джейсън Адлер, мениджър за успеха на клиентите на Семалт Цифрови услуги, предоставя ценно решение в това отношение.

Създаване на нов изглед

Първото нещо, което трябва да запомните, е, че създавате нов изглед за всеки домейн. Позволете ми да ви кажа, че не можете да обърнете филтрите в Google Анализ, така че трябва да ги създавате с голямо внимание и пълно внимание. Не забравяйте, че филтрите засягат всички данни, събрани в Google Анализ..То може директно или индиректно да повлияе на вашите виждания и броя на посещенията, които вашият уеб сайт получава. Ако не искате да филтрирате всички данни от уебсайта, трябва да отидете в раздела за администриране и да кликнете върху опцията за минус трафик. След като го направите, можете да кликнете върху бутона за създаване на изглед, за да започнете.

Създаване на нови филтри

След като настроите вашите изгледи, следващата стъпка е да създадете нови филтри. За това трябва да отидете в раздела за администриране и да кликнете върху опцията за филтриране. Много е важно да създавате филтри, тъй като това гарантира здравето и подобряването на сайта ви. В началото може да не успеете да създадете подходящи филтри, но можете да ги направите, след като направите някаква практика и знаете как да ги превземете на следващото ниво. Не забравяйте да въведете IP адреса на фирмата си, така че да не се заключва. Трябва също така да посочите IP адресите, които в бъдеще не искате да блокирате. Това ще улесни работата ви и ще предотвратите появата на фалшиви изгледи и хитове.

Насладете се на филтрираните данни

След като направите горните корекции, ще бъде лесно да се насладите на успеха. С новия или стария си уебсайт ще се възползвате от предимствата на оценката и анализа на данните, които са подходящи за сайта и могат да поддържат стратегиите и целите на вашата компания. В началото няма да е лесно. Така че, ще трябва да отделите повече време, за да научите нови неща. Насочената информация може да Ви улесни при вземането на правилните решения. Той също така намалява времето, което харчите на сайта и може да създаде много филтри за вас. Не само това, но и вие бихте могли по-добре да разберете как вашите посетители и клиенти правят използването на вашите имоти или уеб сайтове. Също така е добре да анализирате и да оцените ефективността на маркетинговите си стратегии. Най-доброто е, че Google Анализ ви помага много за творенията и филмите.

November 28, 2017