Back to Question Center
0

Смалт: Лесни начини да премахнете трафика от Google Анализ

1 answers:

В тази статия Иван Коновалов, водещият експерт от Semalt , ще ви научи как да премахнете изгледите от Google Анализ, за ​​да получите качествени резултати.

Все още си спомням времето, когато започнах блога ми преди няколко месеца. Ползвах над 1500 показвания на ден в профила си в Google Анализ, но това се промени повече, когато редактирах страниците си и промених някои настройки. Аз редактирах някои от моите страници от стотици до хиляди пъти, за да постигна желаните резултати - free appraisals commercial properties. Различни блогъри публикуват своите доклади за преглед на страници или споделят статистически данни за трафика на социалните медии открито и не осъзнават, че това може да навреди на техния блог или собствената им репутация в интернет. Това се дължи на факта, че много спамъри ще се опитат да намалят броя на изгледите на своите уебсайтове, като по този начин засягат отчетите си в Google Анализ. Когато споделяте връзките на уебсайта си със социални медии, трябва да сте сигурни, че сте изключили вътрешните им записи за трафик. Това не е нещо, което идва като опция или е по подразбиране. Вместо това трябва да го настроите ръчно или да инсталирате приставка, за да получите желаните резултати.

Изключете вашия IP адрес в Google Анализ

Първото и най-важно нещо, което трябва да направите, е да изключите IP адреса си в Google Анализ. Важно е да предотвратите преброяването на вашето мнение..За това трябва да се съсредоточите върху поведението на външните клиенти и как те взаимодействат с вашите уеб страници. Това може да остави значително въздействие върху уебсайта Ви и цялостното му представяне. За тази цел първо трябва да идентифицирате своя собствен IP адрес. Google направи лесно и просто за потребителите си да го направят. Просто въведете моя IP адрес в търсенето с Google и ще видите кой е вашият публичен IP адрес. Много лесно е да изключите един IP адрес от Google Анализ. Ако обаче искате да изключите няколко IP адреса, ще трябва да направите съответните промени. За целта първо трябва да създадете филтри за различни IP адреси и да ги изключите един по един.

Изключете настройките в приставките WordPress на Google Анализ

Това е друг важен метод. Трябва да изключите или коригирате настройките си в приставките на WordPress на Google Анализ. За целта трябва да отидете в раздела за филтри на профила си в Google Анализ и да изберете опцията за персонализиран филтър. След това трябва да изключите всички неоригинални или незаконни трафик, както и източниците им и да кликнете върху бутона за шаблона на филтъра. Тук трябва да използвате персонализиран променлив код, който може да присъства в маркера на вашия HTML код. Това е лесна за използване опция, която предпазва данните ви да се използват незаконно и Google Анализ да създава фалшиви отчети. Това означава, че когато някой посети уебсайта Ви, броят им няма да се брои, ако техните "бисквитки" не са идентифицирани. Това е фантастична и една от най-добрите опции, така че трябва да използвате този метод на всичките си уеб сайтове. За блогърите е важно да се поддържа аудиторията и надеждността на техните уеб сайтове. Така че този метод ще бъде от голяма полза.

November 28, 2017