Back to Question Center
0

Смалт обяснява как да блокира

1 answers:

Ако виждате необичаен трафик и много изгледи в профила си в reddit.com, не е нужно да се притеснявате и да се опитате да коригирате настройките на профила си в Google Анализ. Напоследък руските агенти за насочване на спам започнаха да изпращат спам до няколко добре познати и известни домейни и създадоха голям брой профили в Google Анализ, използвайки подробностите на други хора. Те създадоха много уеб страници на reddit - dimensioni omini calcio balilla per bambini.com и се престориха, че са вашите добри почитатели. Те също са заразени в голяма степен с потребителите и уебсайтовете на abc.xyz, addons.mozilla.org и theextweb.com. По този начин е силно необходимо да се отървете от тези спамъри, преди да е станало твърде късно и да имат достъп до вашите лични данни .

Иван Коновалов експерт Семалт заявява, че една от основните причини, поради които спамерите спамват данните ви в Google Анализ, като използват трафик за препращане в Reddit.com и други подобни легитимни уеб сайтове, е, че искат да получат внимание от вашите и искат да ви привлекат към личните им URL адреси и свързаните с тях уеб браузъри. Когато отворите връзките си, ще видите, че няма нищо полезно да се чете или да се вдъхновява. Но вашето посещение винаги се брои за тяхното мнение и те се плащат за това от Google AdSense. През последните месеци reddit.com е бил използван от много хора за изпращане на спам посещения и трафик към множество сайтове..Това е добър начин да популяризирате сайта си, но сега той не предоставя качествени резултати.

Такива спамъри са наричани асоциирани спамъри и те не могат да бъдат спрени, докато не се предприемат сериозни мерки срещу тях. Недостатъкът на тази стратегия за спам е, че тя може да съсипе данните в Google Анализ, което ви затруднява да анализирате и оценявате информацията на собствения си уебсайт. Трафикът, който пристига от reddit.com в тази форма, няма нищо общо с доверието. Вместо това тя засяга в голяма степен данните ви в Google Анализ. Например рефералите може да изглежда да се приземяват на една или две уеб страници на вашия сайт и след това да напуснат с почти 100 процента процент на отпадане. Такива резултати не са подходящи за уебсайта Ви и не трябва да се включват в Google Анализ. При такива обстоятелства трябва да обмислите филтрирането на трафика и да гарантирате безопасността на уебсайта Ви.

Вярно е, че спамът за препращане има способността да разруши аналитичните ви данни. Това също ще доведе до различни проблеми за вас и може да повлияе на оптимизацията на търсещите машини на уебсайта Ви. За тази цел спамерите използват различни инструменти и тактики, тъй като искат да се уверят, че изгледите на уебсайта ви изглеждат естествени и смятате, че трафикът пристига от reddit.com.

Спамерите на референтите насочват вашите сайтове и техните данни поради много причини. Например, те искат да популяризират собствените си сайтове чрез резултатите от търсенето и искат да ви сложат зад състезанието. Освен това те искат да увеличат класирането си в търсачките на Google, като създават препратки на сайта Ви. По какъвто и да е начин, той може да навреди на уебсайта Ви и трябва да се освободи възможно най-рано.

November 28, 2017