Back to Question Center
0

Смалт: Съвети как да филтрирате вътрешния трафик от Google Анализ

1 answers:

Знаете ли, че вашите собствени посещения, обикновено наричани вътрешен трафик, могат да повлияят неблагоприятно върху статистическите данни на Google Анализ? По време на ранните етапи на кампанията вашите дейности са склонни да засегнат вашите отчети, тъй като вашите уеб сайтове получават малко трафик през това време. Вътрешният трафик засяга не само броя на посещенията, записани в Google Анализ, но и средното време, прекарано от посетителите на сайта Ви, степента на отпадане и други важни параметри.

Представени са някои инструменти за проследяване на ежедневните ви посещения и трафика, генериран от вътрешни параметри. Всеки метричен метод обаче се състои от заслуги и недостатъци. Google Анализ помага на търговците да проследяват трафика, генериран от вътрешни посещения. Балансирането на вътрешния и външния трафик е необходимост от ефективна кампания в дългосрочен план - money storm casino no deposit codes 2017.

Frank Abagnale, Семалт Мениджър за успех на клиенти представя списък с начини, които ще ви помогнат да изберете най-добрия метод, който ще благоприятства вашата кампания и как да я приложите.

Функцията за филтриране на Google Анализ

Това е една от често използваните функции, които работят за филтриране на домейни, заглавия на страници и IP адреси. Филтрирането на домейна на източника и IP адреса се считат за идеален избор, за да ограничите вътрешните ви посещения от засягане на отчетите и статистическите данни. Функцията за филтриране позволява на търговците на съдържание и собствениците на уебсайтове да изключат всички функции, свързани с вътрешната среда.

Според експерти, инструментът за филтриране на Google Анализ блокира троянски вирус и злонамерен софтуер от генерирането на фалшив трафик..

Предимства и недостатъци при използването на функцията за филтриране

Инструментът за филтриране на Google Анализ позволява на търговците да имат пълен контрол върху операциите на уебсайта. Също така инструментът предлага както гъвкави, така и надеждни решения. От друга страна, инструментът за филтриране на Google не се препоръчва за малки организации и компании.

Специална "бисквитка" на Google Анализ

Този полезен инструмент отличава вътрешния и външния трафик. В дългосрочен план тя блокира вътрешния трафик от поемането на контрол върху вашите отчети .

специалисти
  • Препоръчва се за малки организации
  • предлага гъвкави и прости решения
минуси
  • Не е подходящ за големи организации
  • Много скъпо поради разходите, направени от специалистите-платци

Методът на сървъра

Обикновено наричан метод на бекенда, методът на сървъра позволява на собствениците на уебсайтове да конфигурират своите сървъри. По този начин кодът за проследяване на вътрешния трафик, злонамерения софтуер и троянският вирус е ограничен от записване в статистическите данни .

специалисти
  • Като най-сигурна и надеждна техника
  • Позволява на специалистите по маркетинг да използват както динамични, така и фиксирани IP адреси
  • Удобен за всички видове браузъри
минуси
  • Не дава последователна възвръщаемост на системата за кеширане със статични версии на посетената страница
  • .

Когато става въпрос за маркетинг, генерирането на трафик и повишаването на ангажираността на потребителите е много важно. Трафикът, генериран от вътрешната среда обаче, има тенденция да повлияе отрицателно на докладите и статистическите данни в алгоритмите. Споменатите по-горе инструменти и техники ще ви помогнат да премахнете и ограничите вътрешния трафик да повлияе на отчета ви в Google Анализ. След като филтрирате трафика, генериран от вашия офис, обмислете ефективното му прилагане.

November 28, 2017