Back to Question Center
0

Съвети от Семалт: Алтернативи за получаване на точни данни в Google Анализ

1 answers:

Точността на статистическите данни, данните и отчетите в Google Анализ предполага повече за вашите бизнес идеи и опит. В маркетинга на съдържанието, ботове, роботи и паяци оказват неблагоприятно влияние върху потребителските данни без тяхното съгласие. Франк Абаняйл Семалт Мениджър за успех на клиентите казва, че филтрите за изключване се използват предимно от собствениците на фирми, за да ограничат вътрешния и бот трафика от посещаваните сайтове.

Спамерите са използвали спам за препратки, злонамерен софтуер и троянски вирус, за да генерират трафик към сайта Ви - job equipment appraisal. В повечето случаи опортюнистите фалшифицират самоличността си, за да бъдат разглеждани като големи сайтове, посещаващи сайта Ви. Разработени са различни инструменти и техники за подпомагане на търговците на съдържание, а собствениците на фирми разграничават фалшивия и лесен трафик. Преди да блокирате ботове, препоръчително е да се отбележи, че съществуват добри и лоши ботове.

Аспекти, използвани за филтриране на ботове и вътрешен трафик

Използват се няколко аспекта за филтриране на зловреден уебсайт и фалшив трафик. Тези аспекти включват имена на хостове, доставчици на услуги, местоположение и IP адрес. Например, специалист по маркетинг може да използва филтър с валидно име на хост, за да филтрира препращащата точка и трафика към призрак..Използвайки доказани техники за филтриране на злонамерен софтуер, троянски вирус и трафик на призраци се препоръчва.

Google Анализ съхранява предимно нефилтрирани данни и записи. След като поискате конкретен отчет, Google Анализ преглежда данните ви, филтрира спам призраци и трафик с ботове, преди да ви изпрати сигнала. Специфичните отчети се получават предимно чрез добавяне на разширени сегменти или добавяне на основни измерения.

Въздействието на филтрираните данни върху вашите отчети

Google Анализ използва примерни алгоритми, за да филтрира и изпробва данните ви. Филтрирането на данни се осъществява чрез създаването на три изгледа, които включват изгледа по подразбиране, теста и основния изглед. Маркерите, които имат намерение да филтрират напълно трафика от сайтовете си, се препоръчват да не изпращат данните до Google Анализ.

Мениджърът на маркери на Google помага на клиентите да прецизират трафика си във вътрешен или външен трафик, преди да бъдат изпратени в Google Анализ. По-долу е дадено поетапно ръководство за това, как се взимат данните в Google Анализ:

  • Посетителите и клиентите кликват върху страницата Ви
  • Google Мениджър на маркери (GTM) се зарежда
  • Мениджърът на маркери изпълнява маркер на Google Анализ
  • Прегледът на страницата ви се изпраща в Google Анализ
  • Google Анализ отваря страницата ви и пуска филтри на страниците ви
  • Изгледът на страницата се показва в изгледа на Google Анализ

Актуализираният процес обаче включва само първите три стъпки. Според експерти, използването на Мениджър на маркери на Google има много предимства и предимства в сравнение с Google Анализ. По отношение на бизнес възможностите като маркетинг, реклама, проучвания и търговия Мениджърът на маркери на Google помага на търговците да изпълняват обичайни задачи. Защитете точните си данни от ботове и вътрешния трафик и се насладете на огромна възвръщаемост в бизнеса Ви. Мениджърът на маркери на Google играе жизненоважна роля, за да помогне на потребителите да блокират опитите за нежелан трафик, злонамерен софтуер и троянски вирус на техните профили и уебсайтове. Мениджърът използва информация и променливи, за да блокира нежелания трафик.

November 28, 2017