Back to Question Center
0

Съвети от Semalt за това, как да блокирате нежелан трафик на препратки

1 answers:

Експертът на Семалт Цифрови услуги Ник Чайковски предава важна информация за това как да се справи с нежелан трафик на препратки в блясъка на окото .

Най-често получаваме голям брой имейли и съобщения в социалните медии за неподходящ и нежелан трафик. Позволете ми да ви кажа, че този тип трафик идва от спам уебсайтове и няма нищо общо с автентичността. Вместо това ще развали Google Анализ и може да накара Google да деактивира AdSense. Ето защо трябва да се отървете от фалшивия и нереален трафик възможно най-рано.

За малкия и големия бизнес, SEO е важно, тъй като техните уеб сайтове не могат да получат добри редове без него - bulletins de payeer. Тук подготвих някои съвети и полезна информация в това отношение:

Отърви се от всички посещения от паяци и ботове

На първо място, трябва да изключите всички посещения, които идват от неизвестни паяци и ботове. Това може да стане, като промените настройките си в администраторския панел. Google Анализ ни предоставя много съоръжения и филтри, от които да избирате. Те ще ни позволят да предотвратим появата на ботове и паяци, които са вредни за уебсайта ни и цялостната му репутация.

Разлика между изпращането на спам и Спайм призраци

В хода на тази статия ще дам на читателите информация за това как да се прави разграничение между спам за препращане и спам на призраци..Позволете ми да ви кажа, че спамът на призрак директно удря вашия Google Анализ. Това е вредно за Вашия Анализ, докато спамът за препращане се получава, когато уебсайтът ви получи фалшив трафик, посещения, посещения и промоции. Много е важно да спирате тези спам-препратки възможно най-рано. Някои от уебсайтовете използват филтри, за да предотвратят идването на спам. Можете също така да коригирате настройките си и да създадете няколко филтъра.

Винаги блокирайте подозрителни форуми / уебсайтове

Много е важно да се блокират съмнителните форуми и всички други спам-препратки. За това трябва да отидете в раздела за администриране и да създадете филтри. Блокирайте колкото се може повече IP адреси, за да гарантирате безопасността си в интернет. Докато правите това, трябва да сте внимателни, тъй като поставянето на URL адреса правилно е много важно. В случай, че сте поставили неправилния URL адрес, вероятно ще загубите своя достъп до Google Анализ или ще го блокирате от няколко седмици. Този метод е полезен само когато трябва да блокирате препратките за спам в голям брой. Тя няма нищо общо с спам призрак и не може да работи с това на всяка цена.

Можете също така да блокирате няколко URL адреса с тази техника. Блокиране на езика за спам в Google Анализ За нас е задължително да блокираме езика за спам в Google Анализ. За това трябва да влезете в профила си в Google Анализ и да изберете опцията за персонализиран филтър. След това ще трябва да коригирате езиковите си настройки и да кликнете върху бутона Go, за да се активирате. Филтрите обикновено отнемат двайсет и четири часа, за да работят правилно. Можете да потвърдите толкова филтри, колкото искате, след като този час бъде прекаран. Максимум 255 знака са разрешени в шаблона на филтъра и трябва да бъдат добавени, за да се избегне спам на призраци до голяма степен. Надявам се, че сте се радвали да прочетете тази статия. С тези съвети можете лесно да запазите Google Анализ като спасен от спам, неправилен и незаконен трафик.

November 28, 2017