Back to Question Center
0

Съвети от Semalt за това, как да изключите няколко домейна и препращащи спамери от статистиката си в Google Анализ

1 answers:

В света на цифровия маркетинг , вътрешният трафик, злонамереният софтуер и спамерите за препращане станаха реална заплаха за малките организации. Търговците извършват онлайн бизнес с единствената цел да постигнат огромна възвръщаемост в дългосрочен план. Въпреки това, мечтите им са затлачени от троянски вирус, злонамерен софтуер и фалшив трафик, насочен към техните сайтове от спамерите - parchi giochi coperti milano. Представянето на статистически данни, пълни с вътрешен и фалшив трафик, може да бъде толкова неудобно.

Ник Чайковски, Senior Manager (Senior Customer Success Manager), казва, че са били предложени различни методи и техники, които да помогнат на търговците и собствениците на уеб сайтове да се преборят и да филтрират спама за препратки към Google Анализ. Изключването на няколко домейна от статистическите данни и отчета се превърна в една от простите задачи, които могат да бъдат изпълнени на онлайн платформите. Въпреки това, необходимо е да имате бдителност и правилно изпълнение, за да накарате техниките да работят за вашия уеб сайт.

Използване на персонализирани филтри за изключване на няколко домейна от отчета

Редица регулярни изрази се поддържат от персонализирани филтри. Когато става дума за съвпадение на няколко домейна, използващи отделни филтри, превключването на метода на работа от предварително дефинирани филтри към персонализирани филтри е най-добрият вариант. По-рано собствениците на уебсайтове направиха забележки колко трудно е да филтрирате няколко домейна, които продължават да се появяват в отчета Ви всяка минута..

Как да филтрираме спамерите в статистическите си данни в Google Анализ?

  • Добавете име на филтъра и го наименувайте по начина, който ви харесва. Например "Спам сайтове"
  • .
  • Добавете тип филтър. В нашия случай работете с филтъра "Потребител"
  • Създайте бутон "Изключване"
  • Добавете поле за филтриране. "Препращането" е най-приемливо в този случай
  • Изпълнете своя модел филтър
  • Кликнете върху бутона "Прилагане на филтър към изгледи". Приложете филтъра към всички данни от уебсайта.

Спамерите на референтите са склонни да удвоят броя на легитимните посетители в сайта Ви всеки път, когато разгледате статистическите данни на Google Анализ. Скриването на известни спамъри, злонамерен софтуер, троянски вирус и други заплахи в настройката ви в Google Анализ не помогне много.

За да не бъдете жертва на спамерите на препратките и вътрешния трафик, инсталирайте WordPress на компютъра си и го актуализирайте. В повечето случаи посещаването на неизвестни сайтове ви излага на уязвимости на спам потребители и злонамерен софтуер, избягвайте да посещавате сайтовете, освен ако не използвате текстови браузъри. Други техники са въведени, за да блокират пришълците спамъри от достъп и поемане на контрол над вашия сайт. Според експерти, примерите за спамъри или нападателите са склонни да използват фалшиви имена на хостове за достъп или посещение на сайта Ви. Създаването на валиден филтър за имена на хостове не само блокира спамерите от засягането на уебсайта Ви, но също така предотвратява заплахите и злонамереният софтуер да засегнат сайта Ви.

Съществуването на статистически данни на Google Analytics, които не съдържат спам-препращачи и вътрешен трафик, води до много бдителност. Не е нужно да добавяте безкрайни филтри за блокиране на злонамерени хакери и спам за препращане. Добавянето на валиден филтър за имена на хостове изключва няколко домейна и хакери, опитващи се да се възползват от киберсигурността ви. Препращащият спам се измъква от контрол и консумира много време и пари.

November 28, 2017