Back to Question Center
0

Убедителни съвети от Semalt за Как да изключите IP адреса от Google Анализ

1 answers:

Изключването на вашия IP адрес от Google Анализ е също толкова важно, колкото стратегията за кампанията Ви. За да запазите данните си точни и чисти, помислете дали да инсталирате Google Анализ на уебсайта си. След като инсталирате и актуализирате GA на уебсайта си, премахнете собствения си IP адрес, за да избегнете объркване с потенциалните проценти на отпадане от посетителите. Вътрешният трафик не само не бърка с процентите на отпадане на посетителите Ви, но и засяга отрицателно вашите отчети.

През последните три седмици трафикът на бот и вътрешният трафик, генерирани от офиса, засягат много клиентски данни. Препратките и спамът призрак също допринасят за вътрешния трафик по голям начин - cool name designs images. Повишаването на ангажираността на потребителите е много важно при извършването на оптимизация за търсачки. Изключете вашия IP адрес, известни паяци и ботове от вашите данни, за да постигнете по-реалистични данни.

Използвайте съветите, предоставени от Oliver King, Мениджърът за успех на клиенти на Semalt , за да филтрирате спам, спам препращащия спам и адреса си ефективно.

Защо трябва да изключите собствения си IP адрес от Google Анализ

Работата на вашия собствен уебсайт допринася за вътрешния трафик. Колкото повече вие ​​и вашите служители продължават да кликват през страниците на вашите уеб сайтове, толкова повече посетители се увеличават. Клиентът с персонал също трябва да изключи изцяло IP адресите си. Значението на поддържането на ниски нива на отпадане в кампанията Ви за оптимизиране на Search Engine не може да бъде подчертано. Степента на отпадане играе важна роля за превръщането на класирането в ключови думи.

Скоростта на подскачане се измерва предимно от броя на клиентите, които посещават уебсайта Ви и след това кликват назад. Запазването на процентите на отпадане ви уверява, че тези, които са посетили страницата Ви, са успели да преминат през другите страници..Изключването на вашия IP адрес от сайта Ви намалява процентите на отпадане, поради което ключовата Ви дума за конвертиране се счита за подходяща от Google.

Как да изключите Вашия IP адрес от GA

Изключването на вашия IP адрес от вашия Google Анализ води до процедурен процес. Следвайте тази процедура, за да избегнете объркване с данните си.

1) Кликнете върху опцията "Следващо отчитане" и потърсете уебсайта си.

2) В горния десен ъгъл кликнете върху бутона "Администриране" .

3) Проверете връзката си за данни от уебсайта и кликнете, за да имате изглед.

4) Кликнете върху филтрите по подразбиране, които идват с Google Анализ.

5) Кликнете върху "Нови филтри". На този етап можете да изключите IP адреса си без да срещнете затруднения.

6) Проверете отметката в полето за показване в GA и изберете "Изключване". Продължете и изберете "трафик от вашия IP адрес" .

7) Използват се два метода за проверка на вашия IP адрес. Можете да изтеглите адреса от командния ред на компютъра си, като конфигурирате IP адреса си или натискате HTTP, който изисква адреса ви.

След като получите IP адреса си, върнете се към страницата си в Google Анализ и заредете адреса си в предоставените полета. Кликнете върху Запиши, за да филтрирате и изключите своя IP адрес от уебсайта си и Google Анализ. Препоръчваният спам, ботове и паяци са били толкова неудобно за онлайн бизнеса през последните няколко седмици. Запазването на нивата на отпадане и извличането на чисти данни за кампанията Ви е много важно.

November 28, 2017