Back to Question Center
0

Удобни съвети от семалт за това как да генерирате филтър за изглед

1 answers:

Постигането на точен, чист и ефективен отчет в кампанията Ви за оптимизиране на търсещи машини показва много неща за изпълнението на вашите бизнес идеи и задачи. През последните няколко месеца вътрешният трафик, генериран от фалшиви служители за препратки, злонамерен софтуер и офис, влияе върху представянето на отчетите и данните от Google Анализ на много компании. Според експертите на Семалт Иван Ковалов, вътрешният трафик оказва неблагоприятно влияние върху уебсайтовете и онлайн бизнеса с малък трафик в сравнение с големите сайтове .

Изключването на вътрешния трафик от уебсайта Ви е толкова важно, колкото и проверката на сигурността на уебсайта Ви - barum bravuris 4 4 tl xl fr. Ако не изключите вътрешния трафик, генериран от посещенията ви, и кликванията на служителите си в сайта Ви, това може да доведе до излизане от бизнеса. Наскоро, докладите, публикувани от SEO професионалисти , доказват, че вътрешният трафик намалява степента на отпадане на сайтовете. Последното нещо, което може да се случи с вас при прецизирането на Вашата кампания, е постигането на ниски нива на отпадане, тъй като те правят вашата ключова дума за конвертиране неприложима в алгоритъма за класиране на Google .

Решенията, които се основават на данни, съставени от вътрешен трафик, водят до неуспех в бизнеса. Вашите клиенти и посетители взаимодействат по-добре с вашия уеб сайт в сравнение с вас и вашите служители..Някои методи и инструменти са въведени, за да изключат известни ботове, нелоялни сайтове, спам на препратките и вътрешен трафик, за да не затрудняват данните ви в Google Анализ. Ето демонстрация, която ще ви помогне да създадете и добавите филтър за преглед, за да изключите нежелан трафик от статистическите си данни.

Как да се създаде филтър за оглед?

  • Започнете процеса си, като влезете в Google Анализ. Кликнете върху иконата "Добавяне на филтър", за да генерирате нов филтър.
  • Попълнете "Изключете вътрешния трафик" като ново име на филтъра и използвайте предварително зададената настройка
  • .
  • Генерирайте IP адреса си чрез командния ред на компютъра и копирайте адреса
  • .
  • Изберете обратно към Google Анализ и поставете по-рано копирания IP адрес в предоставените полета.
  • Кликнете върху иконата "Запазване", за да запазите сегмента си и да изключите вътрешния трафик, генериран от вашия IP адрес
  • .

Съвети за това как да тествате филтъра за оглед

Отворете Google Анализ и кликнете върху иконата "Ново отчитане" в горната част на страницата. Поставете отметка в лявата странична лента на страницата си и кликнете върху общ преглед. Отворете нов раздел и отворете началната страница на сайта си. Оставете отново отворената страница в раздела GA отново.

За да проверите дали филтърът ви за показване работи правилно, посещението ви в сесията за контакт не трябва да се показва на началната ви страница, след като изпълните филтъра.

Нови функции и инструменти са актуализирани от Google, за да помогнат на онлайн бизнеса да постигне целта си, без да се натъкват на ниски нива на отпадане и злонамерен софтуер. Инсталирайте Google Анализ и актуализирайте, преди да изключите ботове, спам от препратки, злонамерен софтуер и вътрешен трафик, които засягат отчетите ви за бизнеса ви. Извършването на промени в стратегията ви е толкова важно, колкото и осигуряването на актуализацията на браузъра, за да се избегне проникването на вируси и злонамерени заплахи на уебсайта Ви. Създаването на валидни имена на хостове помага също така да се изключат домейните и сайтовете с трафик спам и трафик призраци .

November 28, 2017