Back to Question Center
0

Увеличете броя на последователите и увеличете ангажираността с тези съвети от Twitter от Semalt

1 answers:

Frank Abagnale, Семалт Управител на успеха на клиента, посочва основните причини за величието на Twitter са:

  • Ангажиране с други и предоставяне на действителна стойност
  • Приемайки подход, подобен на този, който бихте възприели в реалния живот
  • Без спам
  • Подхранване на значими взаимоотношения

Тези първични идеи са колосално полезни за осигуряване на работата в Twitter за вас.

1. Следващи в замяна

Редовно приемам съвет от Twitter, че едно лице трябва да следва всеки, който го следва. Открих лека опция, която изглежда да функционира чудесно за мен: опцията гласи, че трябва да следвате сметки, които представляват интерес - computers for small business networks.

2. Жизненият подход за следване на лица на Twitter

В случай, че трябва да популяризирате предприятие, използващо Twitter, трябва да имате предвид следните три неща, за да преживеете тази идея: послание, ангажимент, както и Reach.

3..Споделяне на подканваща фраза

От време на време, дадено лице може да има шанс да взаимодейства с хората и да обсъди с вашата общност някои важни неща, случващи се на вашия уеб сайт. Не е нужно да сте плахи от маркетинга.

В случай че не сте вдъхновени от конкретно съдържание в даден профил в Twitter, нямате причина да го обновявате. От изключителната вероятност читателите да имат интерес към публикацията ви, те ще продължат да ви следват и скоро ще се превърнат в редовни читатели.

4. Продажба на дребно на вашия продукт и съдържание чрез уеб-базирани мрежови платформи

Популяризирането на съдържание е пряко свързано с предлагането на стимули за вашите последователи и взаимодействие чрез страхотно съдържание. Ако публикацията на вашия сайт се състои от уникално съдържание, не се колебайте да въведете бутон за повикване.

5. Влиятелните

Въпреки, че мнозинството професионалисти в социалните медии ще ви инструктират да взаимодействате с влиятелите с цел да постигнете повече доверие, а също и последователи, на практика това е много сложна задача! Влиятелите са невероятно заети по-често, отколкото не и най-вероятно отговарят на стотици tweets на дневна база.

6. Забравете вашата хронология

В случай, че използвате Twitter като персонализирана онлайн платформа, трябва да сте сигурни, че вашата хронология е безплатна и чиста. Ако трябва да получите огромен брой Twitter последователи, ще трябва да започнете да следвате огромен брой хора и вашата времева линия ще се увеличи значително.

November 29, 2017