Back to Question Center
0

Всички и още от Смалт Експерт по Google Филтри и Анализ

1 answers:

Това ръководство, представено от Раян Джонсън, старши мениджър продажби на Semalt , ще ви даде възможност да изградите успешно таблото за управление на Google Анализ, така че да сте в състояние да наблюдавате какво се случва във вашето начинание. 10)

Какво означава това?

  • Бързо иницииране: Конфигурирайте таблото за управление на Google Анализ на три етапа.
  • Кандидатстване на канали: Как да канализирате информацията си, за да показвате точно това, от което се нуждаете
  • Widgets: Достъпни приспособления и измерванията за всяка от тях
  • .

Google Анализ е стадий на разследване без разходи, иницииран от Google, който улеснява широкото разнообразие от измервания и клиентски практики, които да се следват и наблюдават на сайта Ви - ?????????????? ?????????????????? ?? 6 ?? 14. Веднъж въведени на уеб страницата Ви, вашите гости могат да бъдат следвани, докато те изследват страниците на вашия сайт.

Използвайте случаи

Google Анализ може да бъде използван за преминаване на огромен брой практики в даден сайт, а съвместяването на Geckoboard може да бъде проектирано по подобен начин. Част от по-известните случаи на използване за манипулиране на информацията в Google Анализ в Geckoboard предполага:

  • Определяне на общото благополучие на вашите демонстрационни усилия, като следвате броя на посетителите в мрежата, които получавате.
  • проследяване на доходите, създадени от вашия сайт и наблюдение, ако това се е разширило или намаляло в сравнение с миналото.
  • Визуализиращи измервания, например брой на акциите на веществата, брой на елементите, включени в кошчето за пазаруване, или затваряне на конкретен улов на вашия сайт
  • .

Справедливо начало

Получаването на информация от посетителите в мрежата и преглеждането на Geckoboard е директно. Ще ви е необходим жив сайт и възможността за влияние променя формата му, като държи сметка за крайната цел.)

Влезте в текущ профил в Google, като имате възможност да го направите. При невъзможността да имате Google Приложения, предназначени за бизнеса, следвате информацията за вашия сайт, ще трябва да го използвате.

Реално време срещу. Стандартни притурки

Geckoboard интерфейс със стандартна и непрекъсната информация от Google Анализ. Притурки, които имат "Текущи" в своите изображения, ще покажат най-новата информация, достъпна за Geckoboard.

Филтри

Полезен елемент, включен в по-голямата част от джаджите на Google Анализ на Geckoboard, е способността да канализира информацията, която вашата притурка показва, използвайки собствения интерфейс на Google за програмиране на канали.

Изграждане на декларация за канала: параметри и измервания

Прокламацията на канала се състои от няколко компонента, които казват на притурката точно каква информация трябва да се показва.

Изграждане на декларация за филтриране: Администратори

Администраторите работят с измервания, за да ви дадат възможност да определите как трябва да се контролира информацията ви. Например, ако сте избрали град като показател, който ви интересува, бихте искали да включите информация от конкретен град, да забраните информация от конкретен град и да включите само информация от конкретен спад.

Стойности и струни

Последното парче от каналното обяснение, което трябва да знаете, е низът или уважението. Настроено към края, това ви дава шанс да характеризирате конкретен стимул за показателя, по който изграждате канала си в светлината на.

Филтри кондензационни

Филтрите могат да бъдат консолидирани, използвайки обосновка, за да се направи ефективна апаратура за проверка на определени компоненти на вашия сайт.

Gadgets

Изборът на правилните джаджи за безпрепятствено придаване на вашите измервания е важна стъпка към улесняване на таблото ви за управление.

November 28, 2017